in

Studenten die ‘paranormale activiteit’ ervoeren, ontdekten dat man in hun kelder woonde

studenten
Beeld: YouTube@ Lantern OSU

Studenten van Ohio State kregen de schrik van hun leven toen ze onderzoek deden naar wat ze dachten dat ‘paranormale activiteit’ was in hun studentenhuis.

Angstige studenten

Nadat ze hun kelder hadden onderzocht, ontdekten ze echter dat de geluiden waren veroorzaakt door een man die in hun huis had gewoond – zonder dat iemand het doorhad. De angstaanjagende ontdekking werd gedaan door studenten van de Ohio State University, die samenwoonden in een huis buiten de campus. Hoewel er 10 mensen in het gehuurde huis woonden, begonnen de huisgenoten vreemde activiteiten op te merken, zoals laden die open bleven staan, willekeurige lichten die aangingen en griezelige geluiden die uit de kelder kwamen. Het gebeurde zo vaak dat na een maand in het huis in Columbus te hebben gewoond, de groep zelfs begon te praten over het ‘spook’ dat door de gangen spookte.

Toen de griezelige capriolen bleven doorgaan, besloten ze op onderzoek uit te gaan en elke kamer in het huis te doorzoeken. Toen deden ze een schokkende ontdekking in de kelder, waar ze een gesloten deur vonden die niemand kon openen. Nog verontrustender was dat de groep lawaai hoorde dat van de andere kant kwam. De Ohio State-studenten belden de politie voor hulp en lieten de deur openbreken. Er bleek een hele slaapkamer te zijn waar een vreemdeling in het geheim had gewoond. In de kamer stonden een bed, een tv en zelfs foto’s van de dierbaren van de man.

Schokkend genoeg realiseerde een van de studenten zich later dat ze hem eerder hadden ontmoet, nadat ze hem in de kelder van het huis hadden aangetroffen. Destijds had Brett Mugglin gesproken met de mysterieuze man, Jeremy, die zelfs grapte dat hij zich afvroeg wanneer hij ‘de mensen die hier wonen zou ontmoeten’.

Stiekem naar de kelder

Mugglin nam aan dat Jeremy een van zijn huisgenoten was, maar niemand had van hem gehoord. Het bleek echter dat Jeremy’s neef het jaar daarvoor in het huis had gewoond, waardoor hij via een zij-ingang stiekem toegang kreeg tot de kelder. Kort na de spookachtige ontdekking werd Jeremy het huis uitgezet en veranderde het verhuurbedrijf de sloten. Het is echter begrijpelijk dat de studenten nog steeds geschrokken waren van het incident.

Medehuurder Mark Hartman vertelde later aan ABC News: “Het had een enge situatie kunnen worden… Twee van de 10 huisgenoten in ons deel van het huis zijn meisjes en onze kamers hebben geen sloten op de deuren.” We kunnen ons voorstellen dat de eerstejaars ook de slaap zullen verliezen na het horen van dit enge verhaal.

Bron: Unilad

Vrouw onthult: ‘Ik kan geen baan krijgen met de enorme tatoeage die ik tegen mijn wil heb”

mayonaise

Vrouw woedend over ‘krankzinnige’ prijs van winkel die $14 vraagt voor pot mayo