in

WTFWTF

Zwangere vrouw weigert man geslacht van baby te vertellen na het missen van scan

Een aanstaande moeder weigert haar partner het geslacht van hun baby te vertellen nadat hij de scan bewust oversloeg om te gaan eten met vrienden.

Scan gemist om ‘fish and chips’

Een zwangere vrouw stapte naar social media om haar situatie te bespreken en te vragen of ze ongelijk had om de aanstaande vader het geslacht van de baby niet te vertellen, omdat hij de scan gemist had.

De anonieme vrouw zei dat het stel allebei opgewonden is om hun pasgeboren baby te verwelkomen, maar dat haar partner eerdere doktersafspraken al had gemist. Ze zei: “Hij is bereid om de afspraak met de dokter te missen tijdens voetbal of een drankje of bordspel met vrienden. Zijn antwoord is altijd: ‘Ik ben niet degene die de baby draagt, waarom moet ik met jou naar de dokter?’ ” Nadat hij bij de gender onthullende scan zei dat hij op het allerlaatste moment niet mee kon, omdat zijn vriend hem had uitgenodigd voor ‘fish and chips’, was de maat vol. “Ik was behoorlijk woedend, maar maakte er geen ophef over. In plaats daarvan ging mijn moeder met mij mee.” schrijft de vrouw op Reddit.

Afbeelding: Pexels

Steun

De man besefte al gauw dat zijn vrouw niet blij met zijn afwezigheid was. “Hij sms’te me om hem de resultaten te vertellen (jongen of meisje), maar ik weigerde het hem te vertellen. Hij bleef me spammen, maar ik hing elke keer op.” aldus de aanstaande moeder. Ze onthulde verder: “Hij kwam woedend thuis en eiste dat ik hem de resultaten zou vertellen, maar ik weigerde en vertelde het hem botweg, aangezien hij weigerde de afspraak bij te wonen, krijgt hij geen resultaten tot nadat de baby is geboren en zei dat ik bereid was om op deze heuvel te sterven.”

De man heeft haar ‘hatelijk’ en ‘onvolwassen’ genoemd en trachte zelf de resultaten te krijgen door naar de kliniek te bellen. Veel Reddit-gebruikers waren na het lezen van het verhaal het eens met de vrouw. Een persoon zei: “Ik zou een vriend laten vallen als ik erachter kwam dat ze fish n chips voorrang gaven boven de doktersafspraak van hun vrouw en baby.” Anderen vonden ook dat de man best zijn paraatje had kunnen missen en mee had kunnen gaan.

Afbeelding: Pexels

Bron: Ladbible.com

Beeld: Pexels

Man koopt 'levensechte' sekspop om liefdesverdriet te verzachten: 'Hij voelde zich eenzaam'

Man koopt ‘levensechte’ sekspop van € 1902.70 om liefdesverdriet te verzachten: ‘Hij voelde zich eenzaam’

beste vriendin

Vrouw heeft gênante welkomstverrassing voor beste vriendin op het vliegveld