in

Man schokt social media met foto zonder T-shirt na 150 kilo te zijn afgevallen

kilo

Een man laat zijn ongelooflijke transformatie zien na het verliezen van meer dan 150 kilo, nadat hij begon aan een reis om zichzelf gezonder te maken.

150 kilo afgevallen

Cole Prochaska uit South Carolina verloor meer dan een verbluffende 152 kilo tijdens zijn missie van zelfverbetering en het heeft hem achtergelaten met een heleboel overtollige huid. Prochaska, die zijn gewichtsreis heeft gedocumenteerd op social media, deelde onlangs een foto van zichzelf zonder shirt op Twitter.” Het is heel moeilijk om een foto zonder shirt te delen, maar ik ben zo ver gekomen. Meer dan 336 pond afgevallen! De meesten geloofden niet in mij, maar ik geloofde in mezelf. Bedankt voor de inspiratie bro’s,” schreef hij in de foto.

Veel Twitter-gebruikers feliciteerden de man met deze enorme mijlpaal, zoals iemand schreef: “Wat een krijger. Respect.” Een ander zei: “Dit is hoe overwinning eruitziet. Cole behoort tot de elite, de 1 procent van mensen die hun uiterlijk hebben veranderd. Ik wed dat zijn bloedwerk even indrukwekkend is. Geweldig werk.” Terwijl een derde zich verbaasde: “Ongeacht de angst die je voelt bij het delen van deze foto, weet dat het een geweldig verhaal vertelt van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en prestatie!”

Operatie

Cole gaf toe dat hij zijn levensstijl ongeveer twee jaar geleden wilde veranderen, omdat hij geen diabetes wilde krijgen en jong wilde stervven. Hij fanatiek te sporten, ‘goed’ te eten en minstens 10.000 stappen per dag te zetten.

Prochaska zei dat lichaamsvormende chirurgie de volgende stap is, in zijn transformatie. Lichaamsvormende chirurgie is de procedure om slappe huid en overtollig vet te verwijderen en de vorm en toon van het onderliggende weefsel te verbeteren. Het wordt vaak in fasen uitgevoerd en kan maanden of zelfs jaren duren om te voltooien. Volgens het rapport Plastic Surgery Statistics 2020 kosten deze steeds populairder wordende procedures tussen de € 3.550 en € 13.290.

Prochaska zei dat als zijn verzekering de operatie niet dekt, hij een GoFundMe zal starten. “Ja, de operatie is de volgende stap. Ik hoop dat mijn verzekering het kan betalen. Als dat niet het geval is, is GoFundMe misschien mijn volgende optie. Bedankt voor de vriendelijke woorden”, vertelde hij aan zijn volgers.

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @3to1fitnesspro

paalacrobaat

Hond red paal acrobaat tijdens haar val

boze klant

Woedende klant springt door drive-thru raam, maar heeft geen positieve ervaring