in

Werknemer neemt op zeer onsmakelijke wijze wraak op werkgever

werknemer

Een werknemer die in conflict raakt met zijn werkgever is een bekend verhaal dat je wellicht al eens hebt gehoord of zelfs hebt meegemaakt. Normaal gesproken worden dergelijke problemen opgelost door middel van communicatie en begrip. Echter, deze werknemer koos voor een andere benadering. Gedreven door woede en frustratie, besloot hij op een opmerkelijke manier wraak te nemen. Hij beraamde een plan dat doordacht was als een meesterbrein en sloop stiekem het kantoor op de hoogste verdieping binnen.

Werknemer neemt wraak

Zijn doelwit was niets minder dan de heilige grond van elke moderne werkplek: de bureaus, computerschermen en toetsenborden. Zijn geheime wapen was een overvloedige voorraad ontlasting. Ja, je leest het goed, ontlasting! Als een ware kunstenaar ging hij te werk. Elk bureau werd bedekt met een smeuïge laag, als een penseelstreek op een meesterwerk.

De computerschermen werden besmeurd met bruine strepen, als moderne kunst die zowel walging als verwondering opriep. En de toetsenborden werden bedekt met een kleverige substantie, waardoor elke toets een verrassing zou zijn voor de nietsvermoedende gebruiker. De consequenties voor deze “kunstenaar” blijven onbekend. Echter, één ding is zeker: niemand zal ooit het verhaal vergeten van de werknemer die zijn kantoor transformeerde tot een hilarisch stinkend kunstwerk.

Bron: SGXL

momenten

Man documenteert per ongeluk zijn laatste momenten op camera

bedelaar

Rijkste bedelaar ter wereld heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen