in

Vrouw heeft 3.000 vriendjes en verdient $40.000 per maand

40.000
Beeld: Instagram

Een OnlyFans-model harkt tot $40.000 per maand binnen als ‘professionele vriendin’ voor eenzame mannen online.

$ 40.000

Ze biedt mannen ‘emotionele steun’, ‘sensuele chat’ en een ‘echte band’ aan. En met alle winst die ze maakt, kan Jenna Madison, 30, binnen vijf jaar met pensioen. Toen ze een jonge vrouw was die worstelde om de eindjes aan elkaar te knopen, had ze zich nooit kunnen voorstellen dat ze op een dag miljonair zou worden. Jenna begon met strippen toen ze nog maar 19 jaar oud was, omdat ze ‘veel geldproblemen’ had. Haar ouderlijk huis werd in beslag genomen en haar moeder was haar baan kwijt. Ze hield haar strippen ’twee maanden geheim’ en vertelde het uiteindelijk aan haar moeder. Jenna’s moeder was ‘eigenlijk een beetje opgelucht’ omdat ze de financiële steun kreeg die ze op dat moment nodig had. Nadat ze OnlyFans-model werd, maakte ze zich zorgen dat haar moeder boos op haar zou zijn.

Maar Jenna was ‘gezegend en gelukkig’ dat haar moeder, die haar een ‘overlever’ noemt, uiteindelijk ‘zo ruimdenkend’ was. Hoewel ze nog geen gesprek met haar vader heeft gehad over wat ze doet, ‘vermoedt’ ze dat hij het weet en hoe dan ook ‘van haar zal houden’. Jenna, die meer dan 124.000 volgers heeft op Instagram, is sindsdien gestopt met strippen en is een ‘professionele vriendin’ geworden waar ze ‘van houdt’. Ze wordt ‘echt intiem met haar vriendjes’. En ze praat met ze als een ‘gewone vriendin’ en biedt ‘emotionele steun’ als ze een slechte dag hebben. Ze legt uit: Ze kunnen zich afreageren op hun werk, vrienden of familie, of misschien zijn ze op zoek naar een meer sensueel gesprek om stress van zich af te schudden. We hebben ook veel seksuele momenten. Ik ben er altijd voor ze als ze me nodig hebben.

Dagelijkse werkzaamheden

Jenna schat dat ze in totaal 2.500 tot 3.000 vriendjes heeft, maar brengt het grootste deel van haar tijd elke dag door met zeven van hen en besteedt een uur aan elke man. Maar het is een prijzige service: het model rekent $100 per minuut voor bijvoorbeeld een aangepaste video, hoewel een algemeen gesprek veel goedkoper kan zijn. Tijdens haar dagelijkse werkzaamheden praat ze met iedereen die online is, ongeacht de duur.

Omdat het geen eenrichtingsrelatie is – deze mannen bevredigen me ook emotioneel en seksueel, het is echt geven en nemen’. Jenna gelooft dat mannen naar haar toe komen omdat ze hen een ‘echte’ connectie geeft en het niet alleen om seks gaat. Er is mij verteld dat mijn lichaam de “ultieme fantasie” is omdat ik een kleine taille en grotere billen heb, en D-cup borsten. Maar dit is niet alleen fysiek – ik bied ook op andere manieren veel waarde. Dit gaat ook over echte connecties,” voegde ze eraan toe. Een professionele vriendin zijn, heeft me ook geholpen, want anderen helpen geeft me een doel.

eerste kus

Vrouw onthult: “Ik ben 23 en ik voel me vernederd omdat ik mijn eerste kus nog steeds niet heb gehad”

sperma

Vrouw onthult: “Mijn verloofde wil sperma doneren aan zijn beste vriendin en liet me schuldig voelen omdat ik nee zei”