in

WTFWTF LOLLOL

Outfit bruidsmeisjes zorgt voor opschudding: Onbehoorlijk en niet mooi!

Outfit bruidsmeisjes zorgt voor opschudding: Onbehoorlijk en niet mooi!
Afbeelding: Screenshots Instagram accounts @lauralempika en @oksana_mukha_official

Op je huwelijksdag is het de bedoeling dat je middels je kleding je je onderscheidt van de rest. Vandaar dat het bruidspaar huwelijkskleding aan doet. Dit maakt het voor familie, vrienden en kennissen makkelijker om te kunnen zien wie de twee personen zijn die in het huwelijk stappen. Daarbij hoort dat de kleding van de bruidsmeisjes of jongens ook onderscheid worden.

Opschudding over outfit bruidsmeisjes

In de video, die op Instagram is geüpload, is de prachtige Franse bruid Laura Lempika te zien. Zij is poseert nog even voor de camera om een paar mooie momenten vast te leggen. Maar volgers die de video hebben gezien, zien ook wat anders. In dezelfde video worden de bruidsmeisjes ook vastgelegd. Maar twee van de bruidmeisjes schijnen een aparte outfit aan te hebben. Op de eerste plaats zijn de jurken van deze twee bruidsmeisje doorzichtig. En ten tweede lijkt de outfit die ze aan hebben veel op een zwemkleding. Tijdens een huwelijk is het de bedoeling dat de bruidegom zich richt op zijn aanstaande echtgenote. Maar met deze bruidsmeisjes in de buurt is het voor de echtgenoot moeilijk om te concentreren.

Outfit was onbehoorlijk en niet mooi

De reacties die onder de video geplaatst werden liegen niet erom. De meeste volgers vinden de outfit van de bruidsmeisjes ongepast. Als het wel of niet mooi is valt nog te betwijfelen. Maar omdat het als ongepast werd omschreven, heeft men meteen de lijn doorgetrokken: ook niet mooi! Een van de reacties die onder de video te lezen valt, ging als volgt: “De pamper jurken van de bruidsmeisjes zijn nogal, euhm, apart.” Een andere volger slaat de spijker op zijn kop en geeft het volgende aan: “Alle aandacht zou naar de bruid moeten gaan. De kleedjes van de bruidsmeisjes zijn ongepast, lelijk en stelen de show om de verkeerde redenen”

Bron: zita.be

Beeld: Instagram @oksana_mukha_official

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt

Onderzoek: Mannen doen alsof ze naar de wc gaan om klusjes en ‘zeurende vrouwen’ te vermijden