in

Stewardess onthult verborgen knop in vliegtuigtoilet

Beeld: YouTube/ Sándor Tarnóczi

Een stewardess heeft de functie onthuld van een geheime knop op de deur van het vliegtuigtoilet waarvan de meeste passagiers niet weten dat hij bestaat. De volgende keer dat je tijdens een vlucht naar het toilet gaat, moet je misschien een oogje houden op de deur die een geheime knop heeft, wat betekent dat hij van buitenaf kan worden geopend.

De knop

Stewardessen en frequente reizigers hebben onthuld waar deze grendel zich bevindt, en ook waarom hij bestaat. De knop bevindt zich onder het metalen teken op de deur waarop staat “toilet”. Onder de klep bevindt zich een grendel die, eenmaal gedraaid, het slot zal omdraaien wat betekent dat het van buitenaf kan worden geopend. Het is echter onwaarschijnlijk dat het slot door andere passagiers wordt gebruikt en het wordt voornamelijk gebruikt voor noodgevallen. Bemanningen komen waarschijnlijk in het toilet als iemand gezondheidsproblemen heeft, of als een kind zich per ongeluk opsluit. Andere reizigers legden op Quora uit: “Het is niet dat ze het onnodig zullen doen, maak je geen zorgen. “Deze functie is er gewoon als een voorzorgsmaatregel voor de veiligheid van de vlucht.”

Deur openen

Een stewardess voegde eraan toe dat ze de deur vaak alleen zullen openen als er iemand in zit terwijl het vliegtuig aan het landen is: “Toen ik nog een FA (stewardess) was, zouden we een toiletdeur niet openen zonder op de deur te kloppen en te vragen of je in orde was. “Als dat in dit geval niet is gebeurd, moet de deur zijn geopend met het idee dat er niet veel tijd te verliezen was, omdat de daling was aangekondigd. Anderen voegden eraan toe dat het ook betekent dat het boordpersoneel de deur van buitenaf kan vergrendelen wanneer het vliegtuig opstijgt of landt, om te voorkomen dat iemand hem gebruikt.

Bron: News

Beeld: YouTube

12 hilarische nieuwe ouderschap tweets die bewijzen dat het leven met kinderen vol avontuur is

21 hilarische redenen om te lachen over dingen die niet zo vanzelfsprekend zijn