in

Deze ober draagt maar liefst 31 borden!

Super ober draagt maar liefst 31 borden!
Beeld: YouTube @ LADBible

Sommige arbeiders kennen hun werk heel goed waardoor ze op de meeste creatieve en effectieve manier hun werkzaamheden uitvoeren. Dit gaat gepaard met het afronden van opdrachten of taken binnen een fractie van seconden. Dit kunnen we zeker ook stellen bij een ober die maar liefst 31 borden draagt.

Super ober

Niet voor niets wordt hij neergezet als een super ober. In de video, die op Facebook is geplaatst, is een ober te zien die maar liefst 31 borden in zijn handen heeft. Zijn collega’s staan rondom en kijken vol bewondering naar hem. De super ober is relax en straalt een bepaalde zelfverzekerdheid uit. Gezien de opdracht die hij moet uitvoeren, om maar liefst 31 borden te dragen, is het hem zeker aangeraden om niet te twijfelen in zichzelf. Wat het nog mooier maakt, is dat het niet gaat om normale borden. Elk bord heeft een gewicht gelijk aan 2 kg. Het optillen van 31 borden die elk een gewicht hebben van 2 kg is dus al op zich iet dat zeer uitdagend klinkt. Maar voor de super ober is het een fluitje van een cent, omdat hij doet denken dat het om iets heel makkelijks gaat.

Technieken van de ober

Mohammad, zoals de super ober genoemd wordt, lijkt een speciale techniek toe te passen bij het dragen van de borden. Een van de technieken die hij toepast, is zijn houding. Hij staat namelijk op een bepaalde manier waarbij hij de borden in balans kan brengen. De kans dat de borden vallen is hierdoor heel erg klein. Maar los van zijn houding, heeft Muhammad sterke handen. Dit is vanzelfsprekend, omdat iemand die 31 borden moet dragen, een bepaalde fysieke gesteldheid moet hebben. Wat voor technieken hij ook mag toepassen, wat hij doet is zeker indrukwekkend te noemen.

Bron: Facebook

Beeld: Facebook @ LADbible

Camera model verdient € 9000 per maand voor het beledigen van mannen online

Dit zijn de bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is

Dit zijn bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is