in

Vrouw geeft carrière op om een fulltime ‘perfecte huisvrouw’ te zijn voor haar man: ‘Het is mijn doel’

huisvrouw

Een 25-jarige vrouw verdedigd haar beslissing om haar carrière als meteoroloog op te geven en om na het trouwen huisvrouw te worden.

Fulltime huisvrouw

Estee Williams uit Virginia maakt deel uit van de ‘Tradwife’-beweging, die vrouwen inspireert om terug te gaan naar ’traditionele’ genderrollen. Ze kookt en maakt schoon voor haar man, Conner, en presenteert zichzelf altijd als ‘de perfecte vrouw’, zodat hij er trots op kan zijn haar te hebben. Hij gaat op zijn beurt elke dag naar zijn werk om de rekeningen te betalen.

Estee is nog geen moeder, maar is van plan dat te worden. Ze werd geïnspireerd door haar eigen moeder die zichzelf in de maling nam en probeerde ‘alles te doen’: werken, schoonmaken en koken voor het gezin. De ‘Tradwife’-beweging verdeelt mensen online, waarbij sommigen beweren dat het ‘indruist tegen alles waar vrouwen voor werkten’, terwijl anderen beweren ‘dat het de beste, meest juiste manier van leven is’.

@esteecwilliams Being a traditional wife is my greatest blessing 💕 #NextLevelDish #fyp #viral #tradwife #traditionalwife #traditionalgenderroles #housewife #homemaker #wiveswhostayhome #megawife #makewivesgreatagain #obediantwife #femininenotfeminist #traditional #sandwhichmaker #traditionalmarriage #housewivesofamerica ♬ Viva La Vida – Coldplay

Onderwerpen

Estee beweert dat de traditionele genderrollen haar niet onder druk zet. “Wij geloven dat het onze plek is, met name wij (niet alle vrouwen), dat het ons doel is om huisvrouw te zijn. Dus de man gaat het huis uit, werkt, zorgt voor het gezin. De vrouw blijft thuis en is de huisvrouw, zij zorgt voor het huis en de kinderen als die er zijn.” zegt Estee.

Als onderdeel van haar rol als Tradwife vindt Estee dat ze zich moet ‘onderwerpen’ aan haar man. “Dit is niet vernederend, ik word niet als minder belangrijk beschouwd dan hij. Het woord onderwerpen en dienen triggert sommige mensen. We zijn hier voor een andere rol, even belangrijk”, aldus de 25 ex-meteoroloog. Ze noemt haar levensstijl ‘de grootste zegen’. De jonge vrouw roept vrouwen zelfs op om ‘vrouwen weer geweldig te maken’ en ook te kiezen voor ‘The TradLife’.

@esteecwilliams Day in the life as a traditional wife #fyp #tradwife #traditionalwife #ditl #traditionalgenderroles #homemaker #housewife #femininenotfeminist #housewivesofamerica #traditionalmarriage #nuclearfamily ♬ Summer day – TimTaj

Bron: Dailymail.co.uk

zwanger van tweeling

Moeder van vijf onthult hoe ze ‘flipte’ toen ze ontdekte dat ze weer zwanger was van een tweeling, nadat ze was bevallen van haar eerste stel

rat

Geschrokken student verhuisd na het vinden van verdronken rat in wc