in

Helderziende beweert “wereldwijde plaag” te hebben voorspeld: ‘Doet nu zijn voorspellingen voor 2023’

Helderziende beweert covid-19 te hebben voorspeld: 'Doet nu zijn voorspellingen voor 2023'
Beeld: Instagram @nicolasaujula

Tegenwoordig zijn er helderziende individuen die voorspellingen kunnen doen. Deze personen beweren precies te kunnen aangeven hoe de wereld er over een paar jaar eruit zal zien. Toegegeven moet worden is dat er helderziende zijn die inderdaad altijd correct hebben voorspeld. Maar aan de andere kant heb je dan weer anderen die het mis hadden. Een helderziende die een “wereldwijde plaag” heeft voorspeld, geef nu aan wat er in het jaar 2023 zal gebeuren.


Helderziende voorzag de “wereldwijde plaag”

De Zuid-Londenaar Nicolas Aujula, 37, beweert dat hij een ‘griepramp’ voorzag in 2019. Dit deed hij een jaar voordat de wereld werd stilgelegd vanwege “wereldwijde plaag”. Daarnaast voorspelde hij dat Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen van 2020 zou verliezen. De Black Lives Matter-protesten zag hij ook in zijn visioenen. Hij zei: “In 2019 denk ik dat mijn ‘covid-voorspelling’ het schokkendst was. Ik had het visioen dat ik naar een luchthaven ging en op de een of andere manier moest ik de persoon op de luchthaven mijn gezondheidsdossier geven, wat nergens op sloeg.

Wat ziet hij in 2023?

Aujula, een therapeut en astroloog, zei dat hij zich op jonge leeftijd voor het eerst bewust werd van zijn paranormale vermogens. Deze werden sterker naarmate hij ouder werd. Hij zegt dat hij nu regelmatig visioenen heeft en denkt dat hij weet wat we in petto hebben voor 2023. Helaas ziet het niet helemaal fraai uit voor het jaar 2023. Hij ziet namelijk massale overstromingen, malaria-uitbraken en stroomuitval op wereldschaal. Hij denkt ook dat het een slecht jaar kan worden voor de koninklijke familie en zegt: “Ik denk dat het inkomen en de populariteit van de koninklijke familie zullen dalen. Dus misschien verkopen ze hun eigendommen, of veranderen ze iets in een hotel, of ze zullen moeten diversifiëren.”

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @nicolasaujula

Deze kapperszaak

Deze kapperszaak geeft hun klanten wel een hele speciale behandeling

Vrouw geschokt: 'Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer'

Vrouw geschokt: ‘Hamster van haar buren knaagt door muur van haar kamer’