in

Stelletje doet het tussen de mensen op druk metrostation in Barcelona

Als je in een relatie bent wil je allerlei soort manieren en plaatsen bedenken om liefde met je partner te bedrijven. En een druk metrostation is voor de meeste mensen misschien niet de beste plek om seks te hebben, maar voor dit stel werkte het wel.

Onder de beroemde La Rambla

Het gebeurde in het station Liceu onder de beroemde La Rambla in het gebied van de stad dat bekend staat als de Gotische wijk. Het is een populair gebied bij toeristen, waaronder Britten op vrijgezellenfeesten of vrijgezellenweekenden. Op de beelden is een man uit de buurt te zien die voorbij loopt en hij probeert de seksuele scène te negeren die zich op een paar centimeter van hem afspeelt. Een andere groep jongeren stopt als ze het stel zien en besluit te wachten tot ze klaar zijn, tussen beschaamd gegiechel door.

Op een bepaald moment is te zien hoe de man in het midden van de actie stopt en zich over zijn mysterieuze partner heen zet voordat hij haar opnieuw begint te plezieren. Ze werden gefilmd terwijl ze volledige gemeenschap hadden op een bankje dat normaal is gereserveerd voor forenzen op een metrostation in Barcelona in de vroege uren van zondagochtend. In een grafische video is te zien hoe de twee hun broek op de grond weggooien om seks te hebben voor iedereen die toevallig langsliep.

Bron & Beeld: Metro.co

Deze vrouw gaat tanken en kijkt of het goed gaat met een vuurtje

Zo zien Pippi Langkous, Tommy en Annika er nu uit...

Zo zien Pippi Langkous, Tommy en Annika er nu uit…