in

Atlete pronkt trots met haar ‘bicepsspieren en aderen’ in de sportschool

sportschool

Een ongelooflijk fitte 56-jarige heeft teruggeslagen naar haar haters door trots te pronken met haar spieren en uitpuilende aderen in de sportschool.

Pronken in de sportschool

Jennifer Fisher, een hybride atlete uit Austin, Texas, staat bekend als @thefitforkofficial op TikTok, waar ze haar gezonde recepten en workouts deelt. In een recente video vierde ze haar strakke lichaamsbouw terwijl ze een serie gecontroleerde barbell curls deed in de sportschool. Fisher was gekleed in een zwart gespikkelde sportbeha en een paarse sportshort die haar gebeitelde sixpack en gebeeldhouwde armen onthulde. De fitnessliefhebster maakte in het bijschrift duidelijk dat ze trots was op haar lichaam en de kracht die daarbij hoort. ‘Bicepsspieren en aderen, oh mijn! Fit op 55 plus. Dus vertel me niet dat ik er oud uitzie. Ik ben oud. De “nieuwe oude”,” schreef ze in het bijschrift. Fisher, die toen 55 was, voegde de hashtags #fit4life, #genxtiktokers, #thefitfork, #strongwomen, #fitcheck, #veincheck en #gymtoks toe.

Haar video is al meer dan 34.000 keer bekeken en heeft tientallen reacties ontvangen sinds hij geplaatst is. Fans zeiden dat ze er ‘geweldig’ en ‘prachtig’ uitzag. Hard werken loont. Geweldige lichaamsbouw,’ reageerde een persoon. Je zou geen probleem moeten hebben om [100 jaar] te worden,’ voegde een ander toe. Ik wilde dat ik op mijn 25e half zo fit was,’ gaf iemand anders toe. Nou, je kunt echt zware dingen tillen,” antwoordde Fisher.

@thefitforkofficial Bicep muscles and veins, oh my! FIT AT 55+ , so don't tell me I look old, I am old. The "new old" #fit4life #genxtiktokers #thefitfork #strongwomen #fitcheck #veincheck #gymtoks ♬ Sweet Dreams (Are Made of This) – 80s Super Hits

Gewichten optillen

De content creator vult haar TikTok en Instagram feeds met video’s van zichzelf terwijl ze hardloopt, gewichten tilt en meedoet aan obstacle races. In haar bio beschrijft ze zichzelf als een ‘hybride atleet en foodie’ die ‘het leven voedt met gezonde recepten’. In Fisher’s posts is vaak haar 61-jarige man Dean te zien, die net zo fit is.

Ze deelde onlangs een foto van hen samen naast een recentere foto om te laten zien hoe ze de afgelopen 37 jaar ouder zijn geworden. Wanneer ik wil klagen over “het verouderingsproces” en “hoe verdomd moeilijk alles tegenwoordig is” en “hoe langzaam ik nu ben,” stop ik en snoer ik mezelf de mond”, schreef ze in het bijschrift. Ik aarzel om te zeggen dat we “geluk” hebben, want we werken heel hard voor onze fitheid en algehele gezondheid… maar toch, we hebben heel veel geluk!

Bron: Dailymail

operatie

Model geeft 100.000 dollar uit aan een operatie om ’s werelds grootste meloenen te krijgen

kalkoen

Man onthult: Ik ga overal naartoe met mijn twee jaar oude kalkoen”