in

Mannen ontdekken dat ze getrouwd zijn met dezelfde vrouw: ze worden beste vrienden

Beeld: Pexels

Karen (45) trouwde in het geheim met twee mannen. Toen zij erachter kwamen gebeurde er echter iets wat niemand zag aankomen: De twee werden beste vrienden.

Bigamie

Hoewel bigamie; het hebben van meerdere echtgenoten, op veel plekken een misdrijf is, zag Karen toch de kans om in 2012 met Christopher (47) te trouwen terwijl zij al sinds 2006 getrouwd was met Peter (47). Maar het huwelijk tussen Peter en Karen ging niet zoals gepland, mede door financiële problemen veroorzaakt door Karen, en Peter verbrak de relatie. Zonder officiële scheiding waren zij echter nog wel voor de wet getrouwd.

In 2012 ontmoette Karen Christopher op een datingsite en de twee trouwden al snel. Christopher merkte al gauw dat zijn kersverse bruid er een aantal geheimen op nahield. Zijn vermoedens bleken waar, toen hij op een dag op het scheidingsverzoek van Peter stuitte.

Afbeelding: Pixabay

Beste vrienden

Tijden het proces waarin Karen veroordeeld werd voor het plegen van bigamie, ontmoetten de twee mannen elkaar voor het eerst en er ontstond direct een band. Niet alleen hadden zij dezelfde vrouw gemeen, maar ook delen ze de ervaring geeft Christopher in een interview aan. “Ze heeft ons allebei betoverd en onze vriendschap is daar het resultaat van.” aldus Christopher die er nu een drinkmaatje bij heeft.

Bron: Curioctopus

Beeld: Pixabay

Als blikken konden doden: Vrouw is niet blij met buikdanseres bij haar man

Vrouw pakt op ‘Britse’ manier haar gestolen tuinmeubels terug die haar buren stelen