in

Vrouw die haar huis 3,5 maanden te vroeg met kerstverlichting versiert verdedigt haar keuze

Vrouw die haar huis 3,5 maanden te vroeg met kerstverlichting versiert verdedigt haar keuze
Beeld: Instagram @the_flaherty_four/ Pexels

Sommigen van ons zijn een beetje schuldig aan het te vroeg ophangen van de kerstversiering en de aanloop naar de feestdagen lijkt vaak eindeloos voordat de dag zelf in een flits voorbij is. Voor degenen onder ons die nog steeds aan de zomer vasthouden, is het misschien verrassend te weten dat één vrouw haar huis al heeft versierd in de aanloop naar de grote dag. 109 dagen voor Kerstmis, om precies te zijn.

109 dagen voor Kerstmis

De vrouw in kwestie is moeder Heidi Parrish, die wat feestvreugde wil delen na alle ontberingen die mensen hebben moeten doorstaan. Maar met de aanhoudende crisis rond de kosten van levensonderhoud, benadrukte ze dat de lichtjes niet elke dag zullen branden.

“Ik wilde mijn huis vroeg versieren, want als ik mijn kinderen en andere mensen laat glimlachen bij het zien van de lichtjes, denk ik: wat is er niet leuk aan om al vroeg in de kerstsfeer te komen?”, zei de moeder van vier tegen GrimsbyLive ter verdediging van haar beslissing.

Feestvreugde

“Voorlopig ben ik van plan om alleen af en toe de lichten aan te doen, zoals wanneer we vrienden op bezoek hebben, om ervoor te zorgen dat ik geen energie verspil. En om de kosten tot een minimum te beperken.” Parrish heeft meer dan 50.000 Instagram-volgers en onthulde op het platform dat haar vroege feestvreugde in samenwerking was met online huis- en tuin verkoper Christow.

“Jullie weten hoe dol ik ben op alle seizoenen en elke kans om mooie decoratie te kopen en afgelopen kerst vond ik zo’n weelderige plek om veel van mijn buitenverlichting te kopen van @christow_home en dit jaar hebben we het geluk gehad om met hen samen te werken!” schreef ze op Instagram. “Dus ze hebben me een selectie van lampjes gestuurd en ik kon niet wachten om in de kerstsfeer te komen. Wat zien ze er mooi uit, ik kan niet wachten op Kerstmis en om van alle festiviteiten te genieten. Denk eraan, nog maar 3,5 maand tot Kerstmis!” Heidi is niet de enige die vroeg in de kerststemming komt, velen kiezen er blijkbaar voor om hun kerstversieringen elk jaar vroeger en vroeger te kopen.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @the_flaherty_four

Ouders reserveren bankjes met onbeschoft briefje voor verjaardagsfeestje kind

Politie identificeert man die aan marathonlopers tijdens race glazen met rum in plaats van water gaf