in

Vrouw gaat viraal om trucjes met grote boezem: ‘Ik kan een pak melk erin verbergen’

grote boezem

Voordat Chloe vorig jaar een borstverkleining zou ondergaan besloot zij nog een keer te laten zien welke vaardigheden en trucjes zij het meest zou missen zonder grote boezem.

Grote boezem

Chloe onthulde op TikTok dat ze haar grote boezem kan gebruiken als ‘schatkist’ en hier de meest ongebruikelijke spullen in kan bewaren. Ze ging viraal op toen een van haar video’s met meer dan 700.000 bekeken werd. In de video demonstreert Chloe als een ware goochelaar enkele trucjes die zij het meest zal missen als haar geplande borstverkleining achter de rug is. In de video staat Chloe in de keuken en tovert niet alleen een pak melk uit haar boezem maar ook een waterfles van 2 liter, en maar liefst 3 toiletartikelen.

@imnotsurewhyimadethis sister shoutout @macy cause i filmed this in your kitchen…don’t worry i washed the pot hehe😘 #boobreductuon #nomorebackpain #yayyy ♬ original sound – Kyle & Jackie O

Masterchef

Dat Chloe spullen kan verbergen in haar ‘schatkist’ was niet het enige waar men van stond te kijken. Zo heeft zij namelijk ook een andere hack gevonden die zij de ‘Masterchef’ noemt. Chloe houdt hierbij een pan vast met haar borsten terwijl ze met haar vrije hand in de pan roert. Ze laat ook zien dat haar grote boezem handig is, mocht je een tas zijn vergeten. Naast een laptop, en leesbril laat Chloe zien dat zij ook nog wel plek heeft voor haar boeken.

In de comments kreeg Chloe vooral steunbetuigingen en felicitatie van andere vrouwen die ook een borstverkleining hebben ondergaan en zich in haar schoenen konden plaatsen. “Gefeliciteerd meid!! Ik krijg de mijne komende dinsdag en ik kan niet wachten om hier nooit meer mee te maken.” schreef iemand. Anderen waren diep onder de indruk en prezen het ‘grote’ talent van de jonge dame.

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @imnotsurewhyimadethis

Drink coach

Drink Coach legt uit waarom stoppen met alcohol in januari misschien niet de beste optie is

Vrouw radeloos: 'Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was'

Vrouw radeloos: ‘Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was’