in

Vrouw heeft haar huis verkocht om haar gezicht aan te passen: “haar verschijning oogt nu jeugdiger”

huis verkocht
Beeld: Instagram

Deze vrouw nam het besluit om haar huis te verkopen om cosmetische ingrepen aan haar gezicht te kunnen bekostigen. Het resultaat van deze operatie was een jeugdiger uiterlijk, maar het had gevolgen voor haar woonsituatie.

Huis verkocht

Kelly Beasley, een 50-jarige blogger uit Lake Tahoe, Californië, zag haar uiterlijk als een constante bron van zorg. Ze was vastberaden om haar gezicht te laten veranderen, zelfs als dit een aanzienlijke financiële inspanning vereiste. “Rond mijn 48e begon mijn gezicht tekenen van veroudering te vertonen, alsof het bijna zou afbrokkelen. Ik verlangde naar een verandering. Na de operatie was mijn transformatie radicaal. De resultaten overtroffen mijn verwachtingen. Ik had niet durven hopen dat ik er jonger uit zou zien. Eigenlijk lijk ik nu wel 15 jaar jonger.”

De weg naar verjonging was echter prijzig. Ze onderging een facelift, een nekcorrectie en lipverbeteringen. Daarnaast omvatte de behandeling ook vetoverdracht van haar dijen naar haar lippen. Na de operatie bracht ze zes dagen door met herstellen in een Tijuana hotel voordat ze terugkeerde naar huis in de Verenigde Staten. Ondanks de uitgaven beschouwde ze deze periode als een soort vakantie. “Toen ik ontwaakte, was mijn hoofd omwikkeld met een vreemd en gigantisch verband. Desondanks begon ik meteen foto’s te maken. Ik was enthousiast over mijn nieuwe uiterlijk.”

Totale kosten

De totale kosten van de operatie bedroegen ongeveer $14.000. In eerste instantie hadden chirurgen haar verteld dat de procedure tussen de $50.000 en $60.000 zou kosten. Gelukkig vond ze uiteindelijk een kliniek die aanzienlijk minder in rekening bracht. Niettemin moest ze haar huis met drie slaapkamers in Arizona verkopen om de operatie te financieren. Dit resulteerde in haar huidige verblijfplaats in een camper. Desondanks is ze uiterst tevreden, aangezien ze zeer gelukkig is met haar nieuwe uitstraling.

Bron: Curioctopus

haar

Slaapdeskundige waarschuwt tegen slapen met nat haar

houding

Deze vrouw vertoont altijd dezelfde houding wanneer de rekening moet worden betaald