in

Koppel met lengteverschil wordt voortdurend gevraagd hoe ze de daad doen

Een koppel met een lengteverschil van bijna twee meter heeft zich openlijk uitgelaten over hun relatie. En geeft toe dat hen ‘voortdurend’ wordt gevraagd of hun lengteverschil hun seksleven beïnvloedt.

Enorme lengteverschil

Brooke Dostillio, 25, en Dylan Painter, 24, zijn al bijna drie jaar samen. En door hun enorme lengteverschil is hun herhaaldelijk dezelfde vraag gesteld. Dylan heeft een indrukwekkende lengte van 1 meter 80, terwijl Brooke slechts 1 meter 52 is. Brooke, zei: “We zijn behoorlijk gewend aan ons lengteverschil. Ik ben zo klein dat iedereen voor mij groot is. En Dylan is zo groot dat iedereen voor hem klein is. “Het is meer een schok voor andere mensen als ze ons zien. Ze geven meestal commentaar op ons lengteverschil, en zeggen meestal dingen tegen Dylan, omdat hij ongewoon lang is.” En wat de meeste mensen vragen is of het lengteverschil van het stel problemen veroorzaakt in de slaapkamer.

Intimiteit

Brooke geeft aan: “Online vragen mensen altijd hoe ‘het’ werkt en/of ons lengteverschil onze intimiteit verandert. “Maar we vinden het gewoon grappig. We wisten dat mensen die opmerkingen zouden maken als we onze relatie bekend zouden maken.” Zoals veel moderne koppels ontmoette het paar elkaar op een dating app, toen ze studenten waren aan de Universiteit van Delaware. Terwijl Brooke nog steeds een student is, is Dylan een professionele basketballer. En zijn baan bracht het koppel ertoe naar Duitsland te verhuizen. Hij speelt daar nu voor de Trier Gladiators, terwijl Booke verder studeert om geestelijk verzorger te worden.

Maar hoewel het enorme lengteverschil van het stel niet per se van invloed is op hun liefdesleven, gaf Brooke wel toe dat het een andere vorm aanneemt wanneer ze moeten kussen dan bij de meeste koppels. “Bij onze eerste kus moesten we zitten, en als we nu kussen, moet hij veel voorover leunen. Maar ik vind het fijn,” verklaarde Brooke. “Na met Dylan te zijn geweest kon ik me niet voorstellen met iemand te zijn die dichter bij mijn lengte was. Ik ben er zo comfortabel mee geworden dat ik het nooit meer zou willen veranderen.” Ze gaf ook toe dat hun grote lengteverschil zijn voordelen heeft in het dagelijks leven, dus het is geen wonder dat Brooke zich niet kan voorstellen met een kleiner iemand te zijn. Ze zei: “Ik houd echt van ons lengteverschil, het is zeker erg handig met bepaalde dingen. “Als ik niet bij dingen in de keuken of bovenop de kast kan, kan hij ze pakken, en als er iets valt of onder het bed ligt, kan ik het gemakkelijker pakken.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Caters clips

Man creëert spelletjes om dementie-patiënten te helpen om actief te blijven

Man slaagt erin om feilloos te dansen op mechanische stier