in

Vrouw die bijna 200 kg verloor verrast Drake door haar ondergoed op het podium te gooien

drake
Beeld: TikTok

Een vrouw heeft haar lichaamstransformatie gevierd door haar ondergoed naar Drake te gooien, terwijl hij op het podium stond.

Ondergoed gooien op Drake

Stephanie Valentine is het afgelopen anderhalf jaar 175 pond afgevallen en onthulde dat ze zich ‘zelfverzekerder’ voelt dan ooit. Ze zei dat ze nu dingen kan meemaken waar ze nooit van heeft kunnen genieten, waaronder een concert van Drake. Stephanie, die meer dan 1,8 miljoen volgers heeft op TikTok, maakte een video van zichzelf terwijl ze de show van de ‘Passionfruit’-zanger in New York bijwoonde. In de TikTok-video, die inmiddels 1,6 miljoen keer bekeken is, houdt Stephanie haar voormalige ondergoed omhoog en zegt: “Dit was vroeger mijn slipje en vanavond gooi ik het naar Drake.”

De clip springt dan over naar Stephanie die de woorden ‘Drake likes his girls BBW (Big Beautiful Women)’ op haar ondergoed strijkt. “Oké, hier is het laatste slipje. Nu ben ik op weg naar New York,” voegt ze eraan toe. De TikToker neemt vervolgens op dat ze het slipje naar de Canadees slingert tijdens zijn ‘In My Feelings’-set. Haar ondergoed belandt op de grond voordat Drake het oppakt en voorhoudt aan het publiek, Stephanie compleet verbijsterd achterlatend. In een vervolg-TikTok legt Stephanie uit waarom ze een blijk van liefde achterliet bij de zanger.

@glamzilla Ya i was that girl at tonights concert 🤷🏻‍♀️ #drake #drakeconcert #itsallablurtour #CapCut ♬ original sound – GLAMZILLA

Afgevallen

“Dus ik ben 175 pond afgevallen en dit jaar zei ik: ‘Ik ga concerten meemaken’, want voorheen paste ik niet in de concertstoel. Als ik de hele avond stond, deden mijn knieën, mijn enkels en mijn hele been een week lang pijn en daardoor haatte ik concerten,” zegt ze. “Dus dit jaar zat ik in de 200, 300, 100, op rij één, stoel één en dan op de vloer, om een concert echt te beleven. “Als ik op de eerste rij zou zitten bij een concert van Drake, zou ik absoluut mijn bh en slipje naar hem toe gooien.

“‘En ik weet dat er mensen zijn die zeggen: ‘Ugh, walgelijk’, maar weet je wat, ik voel me zo bevrijd, ik voel me zo vrij en ik voel me zo zelfverzekerd.” Veel gebruikers juichten Stephanie toe voor haar nieuw gevonden zelfvertrouwen. Iemand schreef: “Ik ben supertrots op je. Ik heb je reis gevolgd en vind je een inspiratie.” Een ander zei: “Je bent een geweldig mens.” Terwijl een derde deelde: “Goed voor jou. Heb de beste tijd ooit.”

Bron: Unilad

seafood restauarant

Dit is het seafood restaurant waar klanten hun eigen vis vangen

loterijwinst

Vrouw die echtscheiding aanvroeg en loterijwinst verborg voor echtgenoot werd gedwongen om jackpot te overhandigen