in

LOLLOL

Vrouw krijgt schokkende reacties voor het zetten van neppe tatoeages op haar 1-jarig kind

Vrouw krijgt schokkende reacties voor het zetten van neppe tatoeages op haar 1-jarig kind
Beeld: Instagram @nuggetworld561/ YouTube @Truly

Een moeder die van tatoeages houdt, wordt online bekritiseerd omdat ze neppe tatoeages op haar eenjarige baby heeft gezet. Critici beschuldigen haar ervan dat ze hem opvoedt tot een ‘gangster’ en een ‘misdadiger’.

Neppe tatoeages

Shamekia Morris, een modeontwerpster, begon met neppe tatoeages op haar zoon Treylin toen hij net zes maanden oud was. Ze bedekt de kleine, die op sociale media bekend is geworden onder de gebruikersnaam NuggerWorld561, vaak van top tot teen met tatoeages, en plaatst ingewikkelde lichaamskunst op zijn buik, armen, rug en benen.

Hoewel de tatoeages niet echt zijn, hebben veel mensen online de moeder van één kind verweten dat ze haar peuter bedekt met de ontwerpen. Waarbij sommigen haar een ‘slechte moeder’ noemden.
Ik krijg veel kritiek, mensen zeggen dat ik mijn zoon opvoed als een “gangster” en een “misdadiger”. Ze zijn niet gewend om een baby met tatoeages te zien,” vertelde ze Truly tijdens een recent interview. De online backlash begon al voordat Treylin was geboren, toen ze een zwangerschapsshoot deed in een tattoo-salon, waarin ze pronkte met haar eigen inkt ontwerpen. ‘Toen ik acht maanden zwanger was, deed ik met mijn broers een zwangerschapsshoot in een tattooshop,’ herinnerde ze zich.

Gepest

‘Ik werd gepest op sociale media. Alle commentaren waren negatief, mensen zeiden dat mijn baby geboren zou worden met een heleboel tatoeages. Hij zou huidgif krijgen. Het was gekkenwerk.’ En toen ze de valse tatoeages op kleine Trey begon te zetten, waren haar volgers not amused. Ze zei dat mensen haar hebben verteld dat Treylin ‘op straat wordt neergeschoten’ of dat ze hem ‘opvoedt voor de gevangenis’.

Ze voegde eraan toe: “De reacties waren verschrikkelijk. Het kwetst mijn gevoelens, want ik weet dat ik geen slechte moeder ben en ik krijg allerlei namen te horen. Het is gek. Maar ze laat zich niet tegenhouden door haar online haters. ‘Voor de mensen die me veroordelen, het kan me niet schelen want dit is een levensstijl waar we van genieten’, vervolgt ze.

Bron: Dailymail

Beeld: Instagram @nuggetworld561/ YouTube @Truly

Vrouwen met baard bewijzen dat harig zijn niet eng is

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke 'bliksemkenmerk' op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke ‘bliksemkenmerk’ op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!