in

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door ‘schoonheidsfoto’s’ op sociale media

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door 'schoonheidsfoto's' op sociale media
Beeld: TikTok @raydazzy

Vrouwen hebben op sociale media getoond hoe je extreem misleidt kan worden door foto’s die je ziet op sociale media. Iedereen weet hoe sociale media werkt, dus extreem misleidt worden kan toch niet? Nou, als je naar de video die deze twee dames hebben gemaakt kijkt, dan heb je vast wel een andere mening.

Vrouwen bewijzen hoe je extreem misleidt wordt

Iedereen kijkt eens in de spiegel om te kijken als hij of zij goed eruit ziet. Sommige mensen zijn niet tevreden met hun uiterlijk, terwijl er in werkelijkheid ze heel goed eruit zien. In de meeste gevallen zijn dit mensen die er altijd scherp eruit willen zien. Maar dan heb je mensen die inderdaad wat aan hun look moeten doen. Mannen die minder knap zijn, kunnen helaas niet dezelfde wondermiddel als vrouwen gebruiken: make-up! Vrouwen die minder mooi zijn, kunnen terugvallen op make-up. Op zich zou je denken dat dit helemaal geen punt is. Toch bewijst de praktijk dat het wel degelijk een punt van orde moet zijn. Vrouwen die make-up op hebben kunnen extreem misleidend zijn.

@raydazzy I pretend 😉 with @cramakeup #viral #fyp #pretend #xyzbca #makeup #trending ♬ Pretend TheBossWives – SeipatiG

Schoonheids foto’s op sociale media

Tegenwoordig heeft iedereen een socialemedia-account. Hierbij hebben gebruikers de mogelijkheid om verschillende pagina’s te liken en te volgen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om je vrienden toe te voegen. En hoe kan het ook anders, op sociale media post je alleen de mooiste foto’s. Het beeld dat je nu hebt, is dat alle vrienden van je knap of mooi eruit zien. Precies op het laatste willen twee vrouwen je overtuigen dat het soms anders kan zijn. In een video die op TikTok is geplaatst zijn de twee vrouwen te zien. Eerst zonder make-up en daarna wanneer ze netjes zijn opgemaakt. Conclusie: op sociale media kan het inderdaad extreem misleidend aan toe gaan!

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @raydazzy

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!

winkel gesloten

Man hevig bekritiseerd: ‘Ging personeel te lijf die winkel een minuut eerder op slot deed!’