in

Man met zes vrouwen wil bij elk van hen een baby omdat hij niet wil kiezen

Een man die een polygame relatie met zes vrouwen heeft, zegt dat hij met elk van hen een kind wil, zodat niemand wordt uitgesloten.

Zes vrouwen

Arthur O Urso, uit São Paulo, Brazilië, heeft een polygame relatie met een half dozijn vrouwen. Naast de 27-jarige Luana Kazaki heeft hij ook een relatie met Emelly Souza (21), Valquíria Santos (24), Olinda Maria (51), Damiana (23) en Amanda Albuquerque (28). En dit is eigenlijk een afgeslankt gezelschap, want de 37-jarige was eerder ‘getrouwd’ met nog eens vier vrouwen. Helaas voor Arthur “scheidde” hij vorig jaar van hen. Maar in een poging om de relatie met zijn resterende echtgenoten te verstevigen, is hij van plan om met elk van hen kinderen te krijgen.

Maar eerst hoopt Arthur, die al een 10-jarige dochter heeft uit een eerdere relatie, zijn gezin uit te breiden via draagmoederschap, wat hem ongeveer 33.128 pond zal kosten. In een gesprek met NudePR.com zei Arthur: “Ik wil geen van mijn zes vrouwen boos maken door te kiezen wie het eerst zwanger wordt, dus hebben we gekozen voor draagmoederschap. “Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, dus het is de eerste keer. “We zijn erg bezorgd, maar opgewonden om deze droom van een baby uit te laten komen.”

Een gezin stichten

Maar hoewel alle zes de betrokken vrouwen het eens zijn met het idee om samen een gezin te stichten, hadden Emelly, Amanda, Olinda, Damiana en Valquíria enige overtuigingskracht nodig. Arthur zei: “In het begin was het een zeer delicaat onderwerp, vooral omdat ik met elk van hen een kind wil. “Maar dat komt later – op dit moment is draagmoederschap de beste beslissing. “Momenteel zoeken we iemand die onze draagmoeder kan zijn en we willen iemand die ons vertrouwen geeft. “Omdat we nog steeds in trek zijn, hebben we tot nu toe niets uitgegeven.” Arthur en Luana zijn allebei swingers, en besloten een paar jaar geleden meer mensen erbij te betrekken. En hoewel de huwelijken niet echt juridisch bindend zijn – het zal u niet verbazen om te horen – hebben ze wel ‘de knoop(en)’ doorgehakt in een katholieke kerk.

Over hun relatie zei Olinda: “Zij (Luana) is de eerste vrouw en zij moest mij goedkeuren. Het was een mix van gevoelens, maar toen we elkaar ontmoetten, beseften we al dat er een band tussen ons bestond. “Het lijkt erop dat ik haar ken uit andere levens. Ik verwacht dat we alles intens gaan doen en alles in het werk stellen om voor mijn lief te zorgen, Arthur.” In dit tempo zal Arthur Nick Cannon het nakijken geven.

Bron: Ladbible

salmonella

Vrouw verdedigt het eten van rauwe kip als onderdeel van dieet ondanks risico op salmonella

rat

Koreaans restaurant gesloten door gezondheidsautoriteiten nadat ‘een koppel een RAT in hun rundvleessoep serveerde’