in

WTFWTF

Vrouw die man deelt met haar moeder geeft toe dat ze zus er soms bij betrekt

Beeld: YouTube @ Shark Meesai

Sommige dingen zijn gemaakt om met familieleden te delen, bijvoorbeeld DNA, een ouderlijk huis en, met tegenzin, de afstandsbediening van de TV. Andere dingen, zoals echtgenoten, zijn dat niet. Maar dat deert TikTokker Madi Brooks niet, die aan haar volgers heeft verteld dat ze haar man vrijwillig deelt met niet alleen haar moeder, maar ook haar zus.

Zus erbij betrekken

Brooks lijkt haar TikTok-account te hebben verwijderd sinds ze zich aanvankelijk over haar open relatie had uitgelaten. Maar in de video die door andere TikTokkers is gedeeld, is te horen hoe ze uitlegt dat ze het in haar voordeel kan gebruiken als ze ‘niet in de stemming’ is.

Ze legt uit: “Ik en mijn moeder zijn allebei swingers en het is geweldig. Weet je waarom? Als ik niet in de stemming ben, kan ik mijn man haar gewoon laten hebben. Ja, ik ben zo’n soort vrouw. Ik laat mijn man haar een paar keer per week hebben.” Brooks, haar man en haar moeder hebben allemaal een open relatie, en Brooks heeft verder onthuld dat zelfs haar jongere zusje af en toe meedoet. “Wil je weten hoe ik mijn man gelukkig houd? Ik laat hem met mijn kleine zusje spelen,” zei ze.

Polyamoreuze relaties

Het spreekt voor zich dat er allerlei soorten relaties bestaan, waarbij open en polyamoreuze relaties verre van ongewoon zijn. Maar het zal je niet verbazen dat de video van Brooks toch enige verwarring heeft gewekt bij de kijkers.

Sommigen vroegen zich af waar Brooks heen gaat als haar man degene is die ‘niet in de stemming’ is, waarbij ze opmerkten dat alle anderen die bij de relatie betrokken zijn, familie van haar zijn, terwijl anderen beweerden dat het verhaal van haar relatie genoeg was om hen een tijdje van TikTok af te houden.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @ Shark Meesai

Barman prankt collega's met cake gemaakt van pure koffie!

Barman prankt collega’s met cake gemaakt van pure koffie!

Vrouw laat haar ooglid piercen: “het is niet zo erg als je denkt dat het zou zijn”