in

Ruzie in bioscoop breekt uit nadat ouder kind naar YouTube laat kijken tijdens Barbie-Film

barbie-film
Beeld: TikTok/ferreiraxyz._

Het leven in plastic mag dan fantastisch zijn in de nieuwe Barbie-film, maar in de echte wereld ging het er gewelddadiger aan toe.

Barbie-film

Er brak een vechtpartij uit tijdens een vertoning van Greta Gerwigs nieuwste kaskraker in Brazilië. Op beelden die door TikToker Sophia Ferreira op sociale media zijn gedeeld, is te zien hoe de vechtpartij losbarstte tijdens de aftiteling van de film. Dexerto meldt dat de ruzie ontstond door een woordenstrijd. Het escaleerde echter en er is te zien hoe een vrouw de trap van de bioscoop oploopt en een andere vrouw duwt. De gemoederen bleven hoog oplopen terwijl een man probeerde tussenbeide te komen om de spanningen te bedaren. Het gevecht ging uiteindelijk liggen en iedereen ging weg.

Mensen die de video op TikTok hebben bekeken, hebben hem vertaald van het Portugees naar het Engels en onthulden dat de ruzie ontstond omdat de ene vrouw geïrriteerd was over het feit dat de andere vrouw hun kind YouTube liet kijken tijdens de film op ‘maximaal volume’. Maar dit is niet de eerste keer dat er een vechtpartij is in een bioscoop. Grappig genoeg waren bioscoopbezoekers zo opgewonden om Creed III te zien dat ze in boksstemming kwamen. In maart werden twee fans op camera betrapt toen ze aan het boksen waren in de gangpaden terwijl de aftiteling rolde. Net als het incident met Barbie in Brazilië, bleek dit handgemeen te wijten te zijn aan het feit dat een van de mensen een groot deel van de film met zijn telefoon bezig was.

@jr_argenis073 #barbie ♬ Barbie Girl – Lady Aqua

Onbeleefd

Er zijn allerlei redenen waarom het onbeleefd is om het grootste deel van de tijd in een bioscoop op je telefoon te zitten, want het lawaai leidt mensen af en het felle, verblindende scherm in een verduisterde ruimte veroorzaakt allerlei soorten lichtvervuiling, waardoor mensen zich ongetwijfeld gaan ergeren. Terwijl Creed III bioscoopbezoekers misschien klaar heeft gemaakt voor een gevecht, waren mensen geschokt toen er een gevecht losbarstte tijdens een vertoning van De Kleine Zeemeermin. De Disneyfilm zat vol prachtige kleuren en geweldige verhalen, maar twee ouders gingen viraal op sociale media omdat ze ruzie maakten terwijl de film achter hen op het scherm werd afgespeeld.

In een vervolgvideo waarin werd uitgelegd wat er was gebeurd, zei de TikToker die de beelden had vastgelegd dat de ruzie ‘om een stoel’ ging. “De dame die zei ‘voor mijn dochter, voor mijn dochter’, zij en haar familie kochten die hele rij,” zei ze. “En de dame met wie ze ruzie had, zij en haar familie kochten de rij voor die rij. Ik denk dat ze dacht dat niemand voor die stoelen zou komen. “Toen het meisje kwam en haar vertelde ‘Dit is mijn stoel’, nam de dame een houding aan en vertelde haar dat ze ergens anders moest gaan zitten, omdat er andere lege stoelen waren. “Uiteindelijk rende iemand naar buiten om de beveiliging te halen en de beveiliging kwam en schopte beide partijen eruit.”

Bron: Ladbible

spuug

Maak kennis met de zwaar getatoeëerde zakenvrouw van 31 die leeft op een dieet van rauw vlees en zelfgemaakte kaas van haar eigen spuug

trailer Exorcist

De eerste trailer van de nieuwe Exorcist-film bezorgt mensen nachtmerries