in

Partner onthult: ‘Mijn vriendin identificeert zichzelf als kat’

Beeld: YouTube @Truly

Voor de 28-jarige Adam is het leven doodnormaal met zijn vriendin Abigail, die zich als kat identificeert.

Katten oren

Ondanks dat zij opponeerbare duimen heeft, en een bril draagt, voelt Abigail (24) zich helemaal kitten. Haar vriend Adam (29) accepteert haar zoals ze is: met katten oortjes. Abigail draagt haar katten oren zo vaak als zij kan en dat betekent dus ook dat zij ze op heeft naar het werk. Als zij thuis is zit Abigail het liefst op haar ‘katten bed’ en volgt ze Adam als een ware kitten door het huis.

Natuurlijk

Het stel leerde elkaar via Facebook Dating kennen en Adam geeft aan dat hij sinds hun eerste ontmoeting op slag verliefd was. Het is de eerste keer volgens Abigail, die zich sinds haar 16e als kat identificeert, dat zij zich volledig geaccepteerd voelt in een relatie.

Niet iedereen snapt de keuze van het paar om als kat en kattenverzorger door het leven te gaan en sommige vragen zich af of dit dan ook betekent dat Abigail een kattenbak gebruikt en Adam muizen en vogeltjes brengt. Anderen geloven niet helemaal in de rol van Abigail die naar hun zeggen ’te weinig katten gedrag vertoont’. Ondanks de onprettige reacties die zij vaak krijgen zegt Abigail dat hun relatie heel natuurlijk aanvoelt en Adam de rol van kattenverzorger goed vervult.

Bron: YouTube

Bezorger crashed haar auto tegen huis

'Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf'

‘Zonder de hulp van mijn ouders zou ik eten totdat ik stierf’