in

Man vecht succesvol in zijn onderbroek tegen gewapende overvallers!

Man vecht succesvol in zijn onderbroek tegen gewapende overvallers!
Beeld: YouTube @ 7NEWS Australia

Een man is succesvol geweest toen hij een gevecht is aangegaan met gewapende overvallers. Wat het nog mooier maakt, is dat de man enkel in zijn onderbroek gekleed was. Dit is wel prijzenswaardig als er in ogenschouw genomen wordt dat de overvallers beide gewapend waren. De man heeft dus letterlijk met het minimale dat hij had de dieven verjaagd.

Enkel in zijn onderbroek, toch succesvol!

Steve Middleton was naakt toen hij om 04.30 uur wakker werd, omdat er gewapende overvallers door zijn voertuig snuffelden op de 2e kerstdag. De inwoner van Gold Coast, Australië, greep snel een ondergoed om zijn waardigheid te redden. Vervolgens vloog de deur uit om te proberen zijn eigendommen te beschermen. De groep overvallers, die uit vijf jongeren bestond, waren waarschijnlijk net zo geschokt als hij toen hij ze confronteerde. “Ik was naakt, werd wakker, vond een onderbroek, rende naar buiten, maakte een van hen bang en slaagde erin hem aan te pakken” vertelde de 50-jarige bouwvakker aan Nine News. Niet echt de manier waarop je je tweede kerstdag wil beginnen, toch?

Beeld: YouTube @ 7NEWS Australia

De gewapende overvallers

Zoals eerder aangegeven bestond de groep overvallers uit 5 jongeren. Het is best wel moedig als je het in je eentje moet opnemen tegen 5 jongeren, terwijl je niet meer zo jong bent. Komt er nog bij kijken dat je alleen je onderbroek tot je ter beschikking hebt. “Ik realiseerde me niet dat er andere kinderen in de andere auto verderop in de straat zaten, ik dacht er niet aan”, voegde hij eraan toe. De hele confrontatie – die werd vastgelegd op een beveiligingscamera – nam snel een wending nadat Steve besefte dat sommige van de vermeende dieven gewapend leken te zijn. De acties van de man mag zeker als een prestatie worden neergezet!

Bron: unilad.com

Tanden

26-jarige vrouw geeft toe dat ze haar tanden 10 jaar lang niet heeft gepoetst

Man krijgt fel kritiek van feministen nadat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt tijdens diploma-uitreiking