in

Begrafenisondernemer beweert dat zijn partner en vader er samen vandoor gingen nadat hij ontdekte dat ze intiem waren

begrafenisondernemer
Beeld: Facebook

Een begrafenisondernemer zegt dat hij van zijn vrouw is gescheiden nadat hij hem betrapte op vreemdgaan met zijn vader. En de geliefden verwachten nu een tweeling.

Begrafenisondernemer

Declan Fuller, 22, uit Rhondda in Zuid-Wales, beweert dat hij zijn ex, Stephanie, ook 22, een slaapkamer in zag gaan met zijn 44-jarige vader, Darren. Toen hij Stephanie vroeg wat er was gebeurd, zei ze: “We keken naar The Simpsons op TV. Darren en Stephanie – die nu zwanger is – wonen samen ongeveer zes mijl verderop, in de buurt van Pontypridd. Maar Stephanie houdt vol dat ze haar ex nooit ontrouw is geweest en vertelde The Sun: “Ik heb Declan niet bedrogen. We kwamen bij elkaar een week of zo nadat hij me verliet.

Beeld: Facebook

Gescheiden

Declan zei: ‘Het lijkt wel een plot uit EastEnders. ‘Het is niet normaal. Ik voel me verraden, maar ik ben beter af zonder die twee. De jonge echtgenoot werd achterdochtig nadat Darren, die gescheiden is, in september vorig jaar bij hem, Stephanie en hun tweejarige dochter Willow introk. Twee maanden nadat Darren bij hen was komen wonen, gebruikte Declan tijdens zijn werk zijn telefoon om een babyvideomonitor te controleren die hij op de slaapkamerdeur van zijn vader had gericht en zag Darren en Stephanie samen naar binnen gaan.

Omdat hij Stephanie’s verklaring dat ze tv had gekeken met zijn vader niet wilde geloven, dumpte hij haar. Stephanie’s baby’s zullen Declan’s halfbroers en -zussen zijn – en Willow zal hun halfzusje en nichtje zijn. Darren – die weigerde commentaar te geven – wordt zowel Willows grootvader als stiefvader als hij met Stephanie trouwt.

Bron: Dailymail

opvallende stoel

Deze opvallende stoel zorgt voor heel veel verwarring op TikTok

naakt in huis

Buren uiten bezwaren over model die zonder kleren in haar huis loopt