in

Vrouw die ‘gevangen zit in lichaam van kind’ introduceert haar nieuwe vlam!

Vrouw die 'gevangen zit in lichaam van kind' introduceert haar nieuwe vlam!
Beeld: YouTube @TLC

Een vrouw heeft recent haar nieuwe vlam geïntroduceerd. De reden waarom dit zo speciaal is, is omdat ze ‘gevangen zit in het lichaam van een kind’. Ja, je hoort het goed: Ze is een vrouw die te kampen heeft met een aandoening die ervoor zorgt dat ze niet groeit. Als je naar de vrouw kijkt zou je niet denken dat ze ouder is dan 20 jaar.

Vrouw zit gevangen in lichaam van kind

Zoals eerder aangegeven laat de vrouw het internet kennis maken met haar nieuwe vlam. Shauna Rae werd als kind gediagnosticeerd met hersenkanker, wat ertoe leidde dat ze chemotherapie onderging. Door de behandeling liep ze schade op aan haar hypofyse, wat haar groei beïnvloedde en ervoor zorgde dat ze hypofyse-dwerggroei ontwikkelde. Als gevolg hiervan is ze, ondanks dat ze 23 jaar oud is, 90 cm lang en weegt ze slechts 50 pond. In de ‘TLC-serie I Am Shauna Rae’ heeft ze zich opengesteld over haar toestand en hoe deze haar leven heeft beïnvloed.

Beeld: YouTube @ TLC

Introduceert nieuwe vlam

In een van de afleveringen heeft ze haar nieuwe potentiële partner, Dan, voorgesteld. Die heeft ze ontmoet sinds hij haar inbox binnenglipte, nadat hij over haar verhaal had gelezen. Hoewel de relatie sinds ze begonnen te chatten strikt op afstand is, reisde Dan, die uit Wales komt, vorig jaar naar haar huis in de VS om Shauna en haar familie te zien. “Ik heb er niet echt over nagedacht of Dan en ik een relatie zouden hebben en hoe dat eruit zou zien”, zei ze, terwijl ze de praktische aspecten van een mogelijke relatie besprak. Een mooi gegeven is dat Dan Shauna wil meenemen naar Maleisië als zijn ‘plus-one’. Daar zal Dan samen haar een huwelijk van zijn vriend bijwonen. Het is mooi om te zien dat Shauna een iemand heeft wie ze lief kan hebben en omgekeerd.

Bron: unilad.com

Bezorger filmt reacties van klanten die hij confronteert voor het niet geven van tip

Bezorger filmt reacties van klanten die hij confronteert voor het niet geven van tip

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: 'Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!'

Vrouw stort in elkaar na het eten van een wortel: ‘Ze at 26 jaar lang alleen maar frietjes!’