in

Lisa investeert meer dan €40.000 in haar “zitkussen”

Lisa heeft een achterwerk met een waarde van meer dan 40.000 euro
Beeld: Instagram @lissaaires

Wij zijn in grote mate afhankelijk van hoe wij eruit zien. Als dit moet betekenen dat we een paar euro’s moeten neertellen, dan hebben we dat zeker voor over. Maar Lisa heeft dit wel op een ander niveau gebracht. Zij heeft namelijk meer dan 40.000 euro uitgegeven voor een groot achterwerk.

Achterwerk

In een poging om meer volgers te krijgen op sociale media, heeft Lisa de stap genomen om een bedrag van meer dan 47.000 euro uit te geven. Het bedrag was bestemd voor het groter maken van haar bil. In een interview die Lisa aan de Daily Star heeft afgestaan zei ze het volgende: “Ik had altijd al vormen, maar ik wilde ook altijd de grootste kont hebben. Ik wil de beste vorm hebben om de foto’s te maken, dus ik heb zwaar geïnvesteerd”

De operaties

Om Lisa’s bil te vergroten moesten artsen vet uit verschillende delen van haar lichaam weghalen. Vervolgens hebben ze deze verplaatst naar haar billen. Achteraf bleek dat deze investering toch niet voor niets geweest zou zijn. Nadat zij erin geslaagd is om haar billen te vergroten, zijn er namelijk verschillende verdienmogelijkheden ontstaan.

40.000 euro terugverdiend

Het bedrag van meer dan 40.000 euro, die Lisa heeft uitgegeven, is inmiddels terugverdiend. Zij heeft namelijk een rekening geactiveerd op een site voor 18+’ers. Op zo een site betalen mannen om te genieten van exotische content. Door de ingreep die Lisa gedaan heeft, heeft zij de grootste bil van de website. In augustus van dit jaar heeft Lisa een omzet van om en bij 1,2 miljoen weten te behalen. Voor Lisa gaan zaken goed en heeft ze inmiddels haar eerste huis in Miami gekocht. De investering van 40.000 is dus zeker een geweldige insteek geweest.

Bron: leefspiritueel.nu

Beeld: Instagram account @lissaaires

Vrouw beweert dat haar vriend per dag 100 keer een “dikke bult” in zijn broek krijgt

Raar verhaal: Amanda heeft elk uur van de dag zin in een potje!

Amanda heeft elk uur van de dag zin “de daad” te doen