in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult: “mannen jagen mij de stuipen op het lijf als ik zeg dat ik nog maagd ben”

Een 35-jarige maagd klaagt dat het een strijd is geweest om “de ware” te vinden. Mannen jagen haar de stuipen op het lijf als ze zegt dat ze maagd is en wacht om de daad te doen nadat ze getrouwd is.

35-jarige maagd

Sonali Chandra vindt dat seks “heilig en speciaal” is. Daarom heeft het Indiaas-Amerikaanse model, danseres en komiek besloten te wachten tot ze een ring om haar vinger heeft voordat ze met iemand intiem wordt.

De vrouw komt uit New Jersey, en haar ongelofelijke onthouding heeft haar datingleven negatief beïnvloed. Volgens haar verlaten veel potentiële vriendjes haar zodra ze horen dat ze maagd is. In een recent interview beweerde ze dat elke jongen waarmee ze uitging een “eikel” werd zodra ze hem vertelde dat ze nog nooit seksueel met iemand was geweest. Chandra is met negen mannen uit geweest. En ze heeft ook drie serieuze relaties gehad. Maar alle negen heren veranderden hun houding tegenover haar zodra ze hoorden dat ze nog maagd was. Ze geeft toe dat ze zich niet eens op haar gemak voelt bij het woord “seks”. Ze geeft de voorkeur aan de term “de liefde bedrijven”. Chandra is helemaal ready om seks te hebben als ze getrouwd is.

Streng gezin

Ze groeide op in een streng gezin. Van haar ouders, beiden Indisch, mocht ze geen sleepovers hebben. Er was ook geen sprake van daten toen ze opgroeide. Ze ging zelfs niet naar het schoolbal, en toen ze naar de universiteit ging, mocht ze niet in een studentenhuis wonen. Ze realiseert zich dat haar strenge ouders een “grote invloed” hadden op haar dating leven. Haar socialisatie werd beperkt door hun strengheid.

“Daten is een levensvaardigheid, en het werd me verboden die vaardigheid te ontwikkelen in mijn tiener- en studentenjaren.” Sonali had geen liefdesleven tot ze in de 20 was. Haar eerste kus kreeg ze op 26-jarige leeftijd. Ook al is ze nu 35, ze heeft geen idee hoe daten werkt. Ze worstelt ook met intimiteit. Sonali heeft er moeite mee mensen haar te laten kennen, omdat ze bang is het pad van roofdieren te kruisen. Ze gelooft dat deze onzekerheden het directe gevolg zijn van haar overbezorgde ouders. Sonali voelt zich vaak eenzaam, maar verwerkt de emotionele pijn door zichzelf bezig te houden. Doordeweeks sport ze om zich niet eenzaam te voelen. En in het weekend brengt ze tijd door in haar studio, die “erg deprimerend” is.

Bron & Beeld: Thoughtnova

Influencer laat volgers verbijsterd staan met haar platste bips!

Influencer laat volgers verbijsterd staan met de platste zitkussen ter wereld!

53-jarige moeder is verslaafd aan haar eigen urine