in

33-jarige vrouw vertelt over haar obsessie voor Rihanna

Er bestaat geen twijfel over dat Rihanna een uniek exemplaar is. Maar een andere stoute artiest toert de wereld rond op een manier die erg op haar lijkt. De 33-jarige Rose Cohen is een dubbelganger van Rihanna. Rose, die oorspronkelijk uit Brazilië komt en in Spanje woont, lijkt ongelooflijk veel op de superster en doet haar graag na. Maar imitator zijn is niet zomaar een baan voor Rose; als grote fan ziet Rose het als een manier om de zangeres te eren.

Dubbelganger van Rihanna

Vrienden opperden dat ze een Rihanna-imitator kon worden, maar Rose geloofde niet dat ze zoiets kon en dacht niet dat ze kon dansen. Pas toen een agentschap contact met haar opnam, werd dit idee werkelijkheid. Rose imiteert Rihanna nu al meer dan 10 jaar en toert over de hele wereld als eerbetoon aan de zangeres. Ze vertelde Truly: “Op dit moment is mijn grootste droom en focus, zoals elke fan, om Rihanna te bereiken.”

Rose Cohen heeft TikTok en Instagram-gebruikers omver geblazen met haar gelijkenis met RiRi. Ze toert door Europa, Latijns-Amerika, Midden-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten en geeft daarbij RiRi-energie.

Gelijkenis met riri

Op een recente TikTok van Rose laat ze haar moves zien op de legendarische Rihanna track Please Don’t Stop The Music, hebben fans zich gestort op steun en pure ophemeling over haar gelijkenis met de ster. “Wooooow 😳😳 amazing you left me speechless, Rihanna vibes,” postte er een, terwijl een ander grapte: “Riri je vader heeft je een zusje gegeven en het je niet verteld”. Een ander postte: “op dit punt krijgt Riri gratis geweldige reclame”. “Momenteel wordt Rose Cohen beschouwd als Rihanna’s Internationale Impersonatie en reist ze de wereld rond om haar idool te eren en haar liefde voor de zangeres te delen met andere fans.”

@cohen.rose PLEASE DON’T STOP THE MUSIC 👏🏾🎼✨💛 Vamos de transformaçãooo 😍 #music #rihanna #lookdodia #transformação #fyp ♬ Dont Stop The Music Door Transition by Altego – ALTÉGO

Bron: YouTube

Beeld: TikTok en Instagram @Cohen Rose

Man beweert: “”We worden geoordeeld voor het ‘plastic’ uiterlijk van mijn vrouw…

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag

Moeder staat voor het eerst in jaren op om met zoon te dansen op zijn trouwdag