in

Oudere broer van bruid ROASTS zijn zus in hilarische toespraak

toespraak

De broer van de bruid roosterde zijn jongere zus, Lindsey, op haar huwelijksreceptie tijdens zijn hilarische toespraak.

Hilarische toespraak

Newlyweds Lindsey en Adam zaten aan de hoofdtafel toen haar oudere broer, Sean, het podium betrad om een paar woorden over hen te zeggen op de buitenreceptie. In de speech, die werd gedeeld door TikTok-gebruiker @isaac9ice, bewees Sean een stellaire komiek te zijn terwijl hij grappen kraakte over zijn kleine zusje waarvan hij beweerde dat hij die nooit echt wilde. ‘We hebben elkaar begin jaren 90 voor het eerst ontmoet. Ik kan niet zeggen dat ik overdreven geïnteresseerd was om haar te ontmoeten. Maar mijn ouders vonden dat ik niet genoeg was’, grapte hij. Toen ze geboren werd, was ze een grote meid. Sommigen zouden zeggen “fors.” Negen pond en 10 ons,” ging hij verder. Ze reden haar de gang op en mijn eerste woord tegen haar was “vies”. We keken elkaar aan en daar begon het, rivaliteit tussen broers en zussen.

Sean vertelde het publiek dat Lindsey’s eerste woord tegen hem ‘sabotage’ was, en naarmate ze ouder werd, leerde ze hem te provoceren en ermee weg te komen. ‘Ze was mijn schaduw. En ze volgde me overal. Daarnaast wist ze ook wat me gelukkig maakte en precies hoe ze me kon provoceren,’ legde hij uit. ‘Ze ging voor glas staan en gaf me knikkers en hield van elke minuut van het resultaat.’ De broer voegde eraan toe dat zijn zusje precies wist hoe ze hun ouders en grootouders moest bespelen, zodat die altijd haar kant zouden kiezen. ‘Mijn grootouders ontwikkelden een puntensysteem waarbij we punten zouden scoren voor goede daden en goed zijn voor elkaar, maar dit systeem faalde,’ herinnerde hij zich.

@isaac9ice Older brother of the bride “brought down the roof” with a hilarious wedding speech #wedding #weddingspeech ♬ original sound – Isaac500🇩🇪🇳🇬

Ruzie

‘Als een ruzie onder de aandacht van een meerdere werd gebracht, had ik geen schijn van kans. Er waren letterlijk videobeelden nodig voordat mijn familie mijn kant koos nadat er een gevecht was uitgebroken. Sean vertelde hoe hij en zijn zus elke zomer met hun grootouders op kamp gingen. Om de tijd te doden, maakten ze hun eigen avondjournaal waarin ze zichzelf opnamen om de gebeurtenissen van de dag samen te vatten.

Bron: Dailymail

buurtbewoner

Man zet buurtbewoner op een hilarische manier voor schut

bbq

Man steekt tuin in vuur en vlam: Zo steek je dus niet de BBQ aan!