in

Man heeft meer dan 100 dates: ‘Ik gaf mijn fulltime baan op om professioneel dater te worden’

fulltime baan

Matthew begaf zich tijdens de Covid- lockdowns uit verveling op dating apps. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij op meer dan 100 dates geweest.

Fulltime baan

Wat begon als tijdverdrijf tijdens de pandemie liep voor vrijgezel Matthew Wurnig uit tot een carrière als professioneel dater. De man uit Montana reist nu zelfs door de 50 staten van Amerika om zijn matches te ontmoeten in zijn eigen televisie programma.Wurnig begon als een reguliere contentmaker op TikTok en werd al snel bekend als de ‘TikTok Bachelor’ op het platform. De student Sportmanagement en lid van het honkbalteam Bismark Larks vertelt dat het ‘serie daten’ uit pure verveling begon en hij overigens niet op zoek is naar iets serieus. “Het maakt mijn datingleven en situatie behoorlijk uniek, maar ook gewoon heel leuk. Het was echt cool om te reizen en te gaan. Ik heb 100 dates gehad in twee jaar tijd.” aldus Matthew.

Blind date

Nadat hij via de chat met potentiële gegadigden had gesproken, ontmoette Matthew ze in 2020 nog via Zoom video calls. Toen de maatregelen werden versoepeld begon hij de dames ook in het echt te zien, en zo ging hij ook op zijn eerste blind date ooit.

Stephanie en Matthew ontmoette elkaar voor een etentje wat voor Stephanie zelfs haar eerste date bleek te zijn. Ze was daarom ook flink verrast toen Matthew bekende dat hij in elke staat in de VS al geweest is om met een vrouw af te spreken. Matthew had het overigens erg naar zijn zin en hoopt haar in de toekomst op een tweede date wellicht weer te zien.

Bron: YouTube

coach

Coach gearresteerd omdat ze meer dan 300 keer de daad heeft gedaan met de minderjarige vriend van haar dochter

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: 'Hij bestelde geen kaasburger voor haar!'

Vrouw zet een stop achter relatie met haar vriend: ‘Hij bestelde geen kaasburger voor haar!’