in

WTFWTF

Vrouw die ‘bos elf’ wil worden, krijgt Barbie-gezicht en kattenogen in nieuwe extreme procedure

Kattenogen

Veel beroemdheden hebben plastische chirurgie ondergaan. Sommigen hebben botox gehad, anderen hebben hun hele lichaam veranderd. Een van die mensen is Mary Magdalena. De Canadese uit Toronto experimenteerde met het mes van de chirurg en werd er beroemd om. Ze beweert duizenden en duizenden dollars te hebben uitgegeven aan plastische chirurgie in wat een verandering van haar gezicht en verschillende andere lichaamsdelen is geworden.

Barbie-gezicht en kattenogen

Het model heeft nieuwe foto’s geplaatst van haar laatste ingreep, met een “Barbie-gezicht” en “kattenogen”. We willen allemaal de beste versie van onszelf zijn, en voor sommigen betekent dat er ook goed uitzien. Of tenminste wat wij zien als “er goed uitzien”. Dit kan van alles inhouden, van het zich opmaken en testen van nieuwe huidlotions en verschillende schoonheidsregimes tot diëten of sporten om je goed te voelen. Voor sommigen is dit echter niet genoeg. Maar als er iets is wat plastische chirurgie ons in de loop der jaren heeft geleerd, dan is het wel dat het niet – zoals vroeger werd aangenomen – alleen maar gaat om het drastisch veranderen van iemands uiterlijk.

Plastische chirurgie & procedures

Voor sommige mensen is plastische chirurgie meer een kwestie van zich prettiger voelen met hun uiterlijk. Uiteindelijk moeten we allemaal kunnen doen wat we willen op het gebied van ons uiterlijk, zolang dat geen risico’s met zich meebrengt voor ons leven. Simpel gezegd, ons lichaam is van ons. Natuurlijk gaan een paar mensen wat verder, namelijk zij die hun uiterlijk helemaal willen veranderen. Eén zo iemand is Mary Magdalena, 25 jaar. Zij komt uit Toronto, Canada. Ze werd een internetsensatie toen ze aan plastische chirurgie begon. Op 21-jarige leeftijd onderging ze haar eerste ingreep. The Sun meldt dat Maria vanaf vandaag nog veel meer heeft gedaan. Via haar Instagram-account documenteert Magdalena haar reis en zegt ze dat haar ‘nieuwe gezicht’ eruit ziet als een “boselfje.”

Maria Magdalena begon op 17-jarige leeftijd te werken als exotische danseres. Haar eerste operatie was een borstoperatie, en in een interview met XX zei ze dat ze altijd hield van “de nep bimbo-look.” Haar bedrijf groeide, en door de jaren heen werd ze erg beroemd via Instagram, waar ze op een gegeven moment meer dan 300.000 volgers had. Helaas werd haar account geschorst, en vandaag de dag heeft Mary bijna 70.000 volgers. Tijdens de pandemie werd Mary Magdalena een fulltime virtuele exotische danseres, waar ze ongeveer 110 dollar rekent voor vijf minuten. Ze had tot 50 sessies per week geboekt, met als klanten zowel mannen als vrouwen tussen 20 en 80 jaar.

Bron: En.newsner

mannen

Nieuwe studie verklaart waarom mannen zieker kunnen worden van virussen dan vrouwen

supermodel

Voormalig supermodel post bikinifoto’s op 57-jarige leeftijd en wordt wanhopig genoemd