in

Getrouwd stel legt uit: ‘Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!’

Getrouwd stel leg uit: 'Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!'
Beeld: Instagram @Yinyleon/@Chente Ydrach

Voor een getrouwd stel was het jaar 2022 een speciaal jaar geweest. Op Pornhub zijn ze namelijk de meest bekeken amateurs geworden. Nu zou je denken hoe het getrouwd stel dit voor elkaar gekregen heeft. Als getrouwd koppel is zo een prestatie best wel uniek. Misschien verklaart de onderstaande video van de vrouw waarom de titel van meest “bekeken amateurs” in de wacht is gesleept:

Getrouwd stel geeft uitleg

Het getrouwd stel uit Texas is niet alleen de meest bekeken amateur van Pornhub in 2022 geworden, maar versloeg ook duizenden andere geverifieerde makers om de titel te claimen. Nu hebben ze uitgelegd hoe ze het voor elkaar hebben gekregen. Yiny, 38, en haar man Leon, 42, die de naam Yinyleon dragen, hebben ongeveer 250 video’s naar de site geüpload die meer dan 1,2 miljard keer zijn bekeken. Het is voor de tweede keer dat het koppel uitgeroepen is tot meest bekeken amateurs op de site. Volgens het stel is hun succes te danken aan het feit dat ze nog steeds ‘erg geil’ zijn en hun verlangen naar elkaar na bijna 20 jaar samen er nog steeds is. In een gesprek met BuzzFeed News zei het stel dat ze zich in de volwassen industrie waagden na het bekijken van een YouTube-video van een ander stel dat vertelde over hun succes.

De titel ‘Meest bekeken amateur op Pornhub in 2022’

“We waren altijd erg seksueel en we zeiden: ‘Laten we porno doen’,” zei Yiny. In hun eerste maand verdienden ze meer dan € 1876.60 en nu verzamelen ze tussen de € 14074.50 en € 23457.50 per maand. Leon zei: “Het is belachelijk. Ik heb 13 jaar in het leger gezeten, maar heb mijn ontslag ingediend omdat wat ik in het leger in een jaar verdiende, verdiende ik hier in anderhalve maand/twee maanden tijd. Het paar zegt ook seks buiten de camera te hebben. Dit is wanneer ze seks hebben voor eigen plezier.

Bron: unilad

Beeld: TikTok @yinleon35

Man stomverbaasd als hij ontdekt dat we de schillers totaal verkeerd gebruiken

Man stomverbaasd als hij ontdekt dat we de schillers totaal verkeerd gebruiken

standbeeld

Man die een ‘levend standbeeld’ is, laat zien hoe hij in zijn positie komt