in

Vrouw klaagt date aan voor € 10.000 nadat hij niet komt opdagen

Beeld: YouTube @ The Lead Attorney

Er brak een ruzie uit tussen een rechter en een vrouw die een man probeert aan te klagen, omdat hij niet kwam opdagen op hun date. En dit zorgde namelijk voor ‘emotionele problemen’.

Date aangeklaagd

QaShontae Short klaagde Richard Jordan aan voor € 10.000. Wegens het opzettelijk toebrengen van emotionele stress nadat hij niet was komen opdagen op een geplande date. Short, die in Michigan woont, diende de aanklacht in in 2020. Ze verklaarde dat Jordan ‘niet kwam opdagen en vertrok op de verjaardag van haar moeder en haar moeder net was overleden’. Ze zegt dat zijn acties haar opzettelijk pijn hebben gedaan. Toen de zaak echter via Zoom voor de rechtbank verscheen, kreeg Short uiteindelijk een scheldpartij met rechter Herman Marable Jr. Tijdens de procedure zei Jordan dat hij geloofde dat de zaak zou worden ‘verworpen’ voordat hij zei dat het hele ding een verspilling van de tijd van de rechter was.

De rechter vraagt ​​​​haar vervolgens of ze weet wat meineed is, en de dingen worden nog verhitter als Short over hem heen schreeuwt terwijl hij spreekt. Short beschuldigt de rechter verder van ‘belediging van haar intelligentie’, waarop hij uitlegt: “U moet uw klacht indienen, dat heeft u niet gedaan. Daar gaat het niet om, ik denk niet dat je begrijpt wat meineed is.” Short vervolgt: “Alsjeblieft, beledig mijn intelligentie niet. Doe dat niet, doe dat niet alsof ik niet begrijp wat het woord meineed betekent. Als het een strafbaar feit is, verplaats ik het.”

Meineed

Op beelden van de gerechtelijke procedure antwoordt rechter Marable aan Jordan: “Het probleem is dit: als u denkt dat het moet worden afgewezen, moet u de juiste motie indienen. Daarvoor moet je een motie indienen.” Waarop Short tussenbeide komt: “In die brief loog hij en dat bracht de meineed voort. Het was in het begin nooit meineed, het was meineed in zijn reactie.” Rechter Marable zegt tegen Short: “Nou, je kunt niet zeggen … luister, hij heeft het recht om alles in het antwoord te zetten.” Short antwoordde dat ze niet zei dat hij het niet kon, waarna de rechter terugkeek: “Je kunt niet nog een telling toevoegen omdat je het niet leuk of oneens bent met wat er in zijn antwoord staat!”

Marable: ‘Nou, mevrouw, het had niet in de districtscursus moeten worden ingediend als u opzettelijk emotioneel leed wilt toebrengen.’ Ontevreden met de gang van zaken, vraagt ​​Short hoe hij de zaak kan overdragen aan de rechtbank voordat hij herhaaldelijk vraagt: “Zijn we hier klaar?” Uiteindelijk beveelt rechter Marable de zaak te verplaatsen naar een rechtbank. Short heeft nu 56 dagen om de kosten voor een overgedragen overdracht te betalen, anders wordt de zaak geseponeerd.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @The Lead Attorney

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: "Ik kan het bewijzen"

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: “Ik kan het bewijzen”

Vrouw gearresteerd onder invloed door shots vodka “in haar ogen”