in

Vrouw ‘draait helemaal door’ na ontdekking dat man hun zoon niet-veganistisch voedsel gaf

Niet-veganistisch
Beeld: Pexels

Een man heeft verteld hoe zijn vrouw ‘compleet door het lint ging’ nadat hij hun zoon niet-veganistisch voedsel had gegeven.

Niet-veganistisch

Hoewel meer mensen dan ooit kiezen voor een plantaardig dieet, blijft het onderwerp veganisme de gemoederen bezighouden – vooral als het om kinderen gaat. Natuurlijk is de keuze om een veganistische levensstijl te volgen allemaal een persoonlijke keuze, en daarom kunnen sommigen een probleem hebben met kinderen die veganistisch zijn vanwege de keuzes van hun ouders en niet hun eigen keuzes. Dit is de situatie waarin een man zich onlangs bevond met zijn vrouw – die een veganistisch dieet volgt – en hun 12-jarige zoon. Op niemand minder dan Reddit’s ‘Am I The A**hole’ forum legde de man uit hoe hij en zijn vrouw al acht jaar getrouwd zijn en samen hun zoontje delen.

“Ongeveer 6 jaar geleden besloot mijn vrouw veganistisch te worden,” zei hij. “Ze kreeg de documentaire Dominion toegestuurd door een veganistische vriend van haar en sindsdien zegt ze dat niet-veganistisch eten ‘walgelijk’ is en weigert ze het te eten.” De man legde uit dat hij na een ‘lang gesprek’ besloot om vegetarisch te worden en veganistisch in huis en bij haar in de buurt te zijn, iets waar ze blij mee was. Zijn vrouw wilde echter dat hun zoon volledig veganistisch zou zijn en na een bezoek aan een diëtist om te controleren of dit gezond zou zijn voor de jongen, ging de man uiteindelijk akkoord. “Het ging goed met deze regeling tot een paar maanden geleden, toen ik wikkels van niet veganistisch snoep en zelfs hamburgers van McDonald’s in mijn zoons schooltas begon te vinden, die hij met zakgeld had gekocht,” legde de vader uit.

Veganistische dieet

Nadat hij met zijn zoon had gesproken, realiseerde de vader zich al snel hoe het veganistische dieet ervoor zorgde dat de jongen zich ‘eenzaam en buitengesloten’ voelde bij zijn vrienden als zij aan het eten waren, vooral omdat zij ‘altijd veel lekkerder snoep hadden dan hij’. De man legde uit dat hij niet wilde dat zijn zoon zijn zakgeld aan snacks uitgaf en de veganistische snacks die ze voor hem kochten weggooide, en terwijl hij erkende hoe zijn vrouw erover dacht, gaf hij toe dat hij zijn zoon begon te kopen wat hij wilde op weg naar de voetbaltraining. Maar toen zijn vrouw erachter kwam, ‘flipte ze helemaal’. “Ze noemde me een dierenmishandelaar en nog een paar andere namen en zei dat ik onze zoon aan het corrumperen was,” legde hij uit.

“Nu praat ze niet meer met me, onze zoon raakte in paniek en vertelde haar dat ik de snacks voor hem had gekocht en dat hij niet wist dat ze niet veganistisch waren.” Mensen waren snel in de commentarensectie met hun meningen, waarbij velen de kant van de vader en zijn zoon kozen. “De zoon is op een leeftijd dat hij beslissingen kan nemen over zijn eigen dieet, als zijn moeder toegankelijker was zou hij zijn dieetvoorkeuren niet hoeven te verbergen,” zei de een. T

erwijl een ander opmerkte: “Veganisme is een keuze, het kind is oud genoeg om te beslissen of dat is wat ze willen.” Maar sommigen kwamen ter verdediging van de vrouw, en hoewel ze erkende dat ze te beperkend was over de dieetkeuzes van haar zoon, wees één erop dat de man niet achter haar rug om had moeten gaan en in plaats daarvan de kwestie op de juiste manier had moeten communiceren.

Bron: Ladbible

micropenis

Vrouw voelt zich ‘voorgelogen’ nadat ze ontdekt dat haar man een micropenis heeft

vrouw

Vrouw geeft toe dat ze de afgelopen twee jaar haar achterwerk niet heeft afgeveegd