in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw die al zes jaar met vriendje gaat ontdekt dat hij haar biologische broer is

Beeld: Unsplash

Ga hier maar even voor zitten, want het wordt heel gênant. Een vrouw heeft onthuld dat ze ontdekte dat haar vriendje waarmee ze zes jaar een relatie heeft, eigenlijk haar biologische broer is. Ze postte haar verhaal op Reddit en de wereld is sindsdien niet meer hetzelfde.

Biologische broer

De anonieme gebruiker schreef: “Ik heb net ontdekt dat ik mijn biologische broer al zes jaar date. “Ik ben 30 en mijn broer is 32. Ik ga hem gewoon mijn vriend noemen voor het grootste deel van de tijd terwijl ik dit typ. “Ik voel me hier raar bij. Ik ben als baby geadopteerd, maar ik wist pas dat ik geadopteerd was toen ik op de middelbare school zat.” De Reddit-gebruikster onthulde hoe haar ‘vriendje’ ook geadopteerd was, en dit is een van de dingen die hen aanvankelijk samenbracht.

Ze vervolgde: “We kwamen er allebei pas achter dat we geadopteerd waren op de middelbare school en we hadden allebei geluk en hadden goede families. We werden niet van pleeggezin naar pleeggezin doorgestuurd.” “Onze relatie was en is nog steeds geweldig. We begrepen elkaar heel snel. We voelden ons snel tot elkaar aangetrokken. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zich meteen aangetrokken en vertrouwd voelde. “Nu weet ik dat de troost en vertrouwdheid is omdat hij mijn broer is. Niet mijn halfbroer.”

De gruwelijke waarheid

In de Reddit-post werd uitgelegd dat ze alles hadden gedaan wat een lange termijn koppel heeft gedaan, zoals seks gehad, verjaardagen gevierd, ‘Ik hou van je’ gezegd, elkaars familie ontmoet en bevestigd dat ze geen kinderen samen wilden hebben. Ja, we kunnen ons voorstellen dat het gesprek dat ‘je vader ook je oom is’ moeilijk te voeren zou zijn.

De gebruiker onthulde dat ze de gruwelijke waarheid ontdekte nadat ze had deelgenomen aan een DNA-test om hun voorouders te achterhalen. “Ik was opgewonden om te zien wat we waren, maar nog voordat ik daar aan toe kon komen,” schreef ze. “Ik zag dat we broer en zus zijn. Ik was op zijn zachtst gezegd SHOCKED. Ik ben pas net achter deze informatie gekomen en ik heb het mijn vriend nog niet verteld.”

Bron: Ladbible

Beeld: Unsplash

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!

Man verbijsterd tijdens ontmoeting met dubbelganger in zwembad!