in

Vrouw weigert van stoel te wisselen voor moeder en kinderen in vliegtuig omdat ze luchtziek wordt

wisselen
Beeld: Pexels & TikTok @myconquering

Mensen geven gelijk aan een vrouw die weigerde van plaats te wisselen met een moeder en haar kinderen in het vliegtuig.

Weigeren om stoel te wisselen

Of het nu in een trein of in een vliegtuig is, je plek opeisen kan ongemakkelijk zijn. Maar CEO en oprichter van CONQUERing, Tammy Nelson, had meer lef dan de meesten van ons toen ze haar vlucht instapte en een vrouw op haar stoel aantrof. Toen de vrouw vroeg om van plaats te wisselen, weigerde Nelson en heeft ze sindsdien openhartig gesproken over de reden. In de video geplaatst op het TikTok-account @myconquering is te zien dat Nelson op haar stoel naast het raam zit, zonder te hebben gewisseld.

Het onderschrift luidt: “Wat zou jij doen?” Ik stapte in het vliegtuig en er zat een vrouw op mijn stoel. Toen ik het haar opmerkte, zei ze: ‘Oh, wil je hier zitten? Ik dacht dat we konden wisselen omdat dit mijn kinderen zijn.’ (Ze wijst naar de twee stoelen naast de hare). Ik zei: ‘Zolang het een raamstoel is, ben ik bereid om te wisselen. Ze wijst naar de rij achter ons en zegt: ‘Die daar is van mij.’ (Het is een middelste stoel).”

Mensen hebben massaal gereageerd in de opmerkingen onder de post om Nelson’s beslissing om niet van stoel te veranderen te steunen. Een TikTok-gebruiker zei: “Het aantal families dat niet betaalt om samen stoelen te kiezen is verbazingwekkend! Je had absoluut gelijk om je stoel niet op te geven.” “Dat ze ervan uitgaat en in jouw stoel gaat zitten voordat ze het je vraagt, is al een grote NEE lol,” voegde een ander toe. En een derde besloot: “Mensen zouden stoelen samen moeten boeken als ze bij elkaar willen zitten.” Nelson vertelde later aan Newsweek dat ze weigerde van stoel te veranderen naar een middelste stoel in plaats van een raamstoel omdat ze last heeft van “reisziekte tijdens het opstijgen en landen als ik niet uit het raam kan kijken”.

@myconquering Having had only 90 minutes of sleep the night before and knowing I had to give a presentation to 500 people, I desperately needed some sleep, so I did not agree to switch seats. 🤷‍♀️ Before anyone comes after me… the kids looked like they were about 11 and 15 years old. And the mom was in arms-reach of both of them from the middle seat in the row behind us. The mom proceeded to complain for at least 15 minutes to the person next to her loud enough for me to hear. But the woman actually defended me – several times. It was so kind and I appreciated it so much because I was feeling really guilty. 🤦‍♀️ ##airplaneseat##seatswitching##airplanekarens ♬ original sound – MyCONQUERing

Slapen in het vliegtuig

Ze zegt: “Ik slaap ook niet veel. Ik probeer vaak wat te slapen in het vliegtuig, wat makkelijker gaat met een raamstoel. “Op die specifieke dag had ik maar 90 minuten slaap gehad de avond ervoor. En ik stond voor een drukke werkweek waarin ik aan 500 mensen zou presenteren en echt op mijn best moest zijn, dus een beetje slaap op die vlucht was extra belangrijk.” Helaas verliep de rest van de reis niet veel soepeler. De moeder was ‘super geïrriteerd’ dat Nelson niet wilde ruilen en spendeerde ‘minstens 15 minuten’ aan klagen erover tegen een andere passagier.

Gelukkig kreeg Nelson, net als de opmerkingen op TikTok, steun van de andere passagier die voor haar opkwam en begrip toonde voor de wens van de moeder om naast haar kinderen te zitten. Maar merkte op dat ze ‘vooruit had moeten plannen’ en ‘vooraf met de luchtvaartmaatschappij had moeten praten of met de gate-agent’. Dankbaar voor de steun merkt Nelson op dat de medepassagier ook wees op de extra kosten van het selecteren van stoelen voor de moeder. De CEO zei: “Het is duidelijk dat de vrouw gewoon verwachtte dat ik mijn plannen zou aanpassen om aan haar behoeften te voldoen, zonder rekening te houden met wat ze had gedaan (of niet had gedaan) waardoor ze in die situatie terechtkwam.

Bron: Ladbible

walgelijke

Voormalig stewardess onthult de meest walgelijke dingen die ze in een cabine heeft gezien

miljonair

Deze voormalige straatarme onthult hoe hij erin slaagde om miljonair te worden in Dubai