in ,

Man deed een grote behoefte na de daad: werd verrast door haar ouders

Beeld: TikTok @davidkurtzz

Wat is het meest gênante dat je ooit is overkomen tijdens het doen van de daad? Bij David Kurtz is het namelijk dat hij per ongeluk een grote behoefte deed na de daad… en op dat moment kwamen haar ouders thuis. Ja, best wel een ongelukkige ervaring of niet?

Trend

Een huidige trend op TikTok heeft mensen gevraagd om het meest “gênante” ding te delen dat was gebeurd tijdens het doen van de “daad”. En David heeft het verhaal van alle anderen zeker op de proef gesteld. Hij vertelde namelijk over een huiveringwekkende sekservaring die erg rommelig werd. In de clip, die 2,1 miljoen views heeft opgeleverd, ging de jongen zitten om zijn ongelukkige verhaal te vertellen. En het heeft ervoor gezorgd dat mensen zich minder schamen voor dat van hen.

woman sitting in car holding sippy cup

Grote behoefte

Hij legde uit: “Dus op een keer was ik bij dit meisje en we waren bij haar thuis en het was midden in de winter en ze had alle ramen open. “Maar we waren in de woonkamer en ik zat op de bank, zij was op de top waar we aan het rommelen waren. Mijn testikels zaten zo ver in mijn lichaam dat het leek alsof ik er geen meer had. “Mijn andere stuk wilde gewoon niet werken, omdat het ijskoud was. Ze had een geweldige tijd en ik rilde de hele tijd oncontroleerbaar”, gaf David toe. “We krijgen eindelijk iets op gang en we beginnen de daad te doen en als ik klaar ben, laat ik een scheet. “En ik realiseerde me al snel dat het gewoon geen scheet was.”

Op ware Inbetweeners-mode dacht David dat zijn troef veilig was. Maar dat was het niet. Hij herinnerde zich: “Er kwamen meer dingen uit.” “Dus nu zit ik daar en vraag me af wat ik moet doen, want er ligt een stapeltje stront onder me op hun bank.” Nu rustend op zijn hoop poep, vond David gelukkig een deken om over hem heen te trekken, terwijl zijn vlam zichzelf naar de badkamer bracht om zich op te frissen. “Ik vind een deken en trek die over me heen omdat ik het ijskoud had en ik probeer erachter te komen wat ik moet doen, hoe ik uit deze situatie moet komen. “Dus terwijl ik daar zit, gaat de voordeur open.” Davids nacht stond op het punt van kwaad tot erger te gaan.

@davidkurtzz #stitch with @shaniquwa1 #foryoupage #foryou #fy #fyp #story ♬ original sound – David

Haar ouders komen thuis

Hij zei: “Haar ouders en haar hond liepen door de deur. Ze komt uit de badkamer en zegt ‘oh ik wist niet dat jullie hier zo snel zouden zijn’. “Dan kijken ze me aan terwijl ik op de bus zit en zeggen ‘oh hoi wie ben jij?'” De jongen in de erg ongemakkelijke positie (vrij letterlijk) zei dat hij gewoon een vriend van haar was. De TikToker voegde toe: “Dus nu staan ​​zij, haar ouders en hun hond in de kamer terwijl mijn lul op hun bankstel is en ik in een stapel poep zit.” David wist dat hij een uitweg uit zijn puinhoop moest zien te vinden.

Hij zei: “Wat ik probeerde te doen, is de deken pakken en hem onder mijn kont probeerde te scheppen. En zo probeerde ik de poep eruit te scheppen. De TikTokker demonstreerde de scheppende beweging met zijn hand, een beetje als een achterwaartse koninklijke golf. Hij zei: “Terwijl ik dat doe, probeer ik langzaam op te staan ​​​​en het te doen zodat het gemakkelijker is. “Plots komt de hond naar ons toe en begint rond te snuffelen, vindt de kleine poep vlek op de bank en begint te snuffelen en probeert de poep van de bank te likken.” Ondanks zijn beste inspanningen werd Davids dekmantel opgeblazen. “Ze kwamen erachter, ze zagen dat mijn lul uit was, ze zagen dat er shit op de bank lag. “Ik ben weggegaan. Heb ze nooit meer gezien.” Sommigen bleven sprakeloos, terwijl anderen opgelucht waren dat hun verhaal niets was vergeleken met dat van David.

Bron: Dailystar

Beeld: TikTok @davidkurtzz

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen

TikTokster gaat tot het uiterste om een zongebruinde huidskleur te krijgen

Vitale oma van 63 staat in de schijnwerpers van jonge heren

Knappe oma van 63 krijgt nog steeds veel aandacht van jonge mannen