in

Passagier had hele vliegtuig voor zichzelf na 18 uur vertraging

vertraging
Beeld: TikTok @Phil.Stringer

Of het nu de armleuningen zijn, de mensen die hun schoenen uittrekken of het vervelende kind dat tegen de achterkant van je stoel schopt, je lijkt nooit een moment van rust te hebben. Maar voor één man hadden andere mensen geen invloed op hoe zijn vlucht verliep. Phil Stringer had de luxe om de enige persoon aan boord te zijn van zijn vlucht van 6.20 uur van Oklahoma City naar Charlotte, vanwege een vertraging.

Vertraging van 18 uur

De vlucht had uiteindelijk 18 uur vertraging en toen de man uit North Carolina om middernacht bij de gate verscheen, was hij de enige die de moeite had genomen om te blijven. Hoewel de solovlieger het vervelend vond dat het personeel van American Airlines met alleen hem aan boord moest werken, zag het cabinepersoneel de humor van de situatie in. Ze gaven zelfs een feestje voor hem terwijl hij vloog. Misschien heeft een vertraagde vlucht toch een positieve kant.

Stringer maakte opnamen van het feestje en deelde deze op TikTok, met als onderschrift: “Wanneer je elk ticket in het vliegtuig koopt zodat je niet met mensen hoeft om te gaan (Grapje, het was 18 uur vertraagd en iedereen gaf het op).” In de clip, die al meer dan 20 miljoen keer bekeken is, zijn de stewardessen te zien terwijl ze de veiligheidsmededelingen doornemen. Dankzij de extreme vertraging kon Stringer kiezen uit eersteklas stoelen en de beste bediening voor eten en drinken. Stringer zei: “Ik geloof dat je houding je bestemming bepaalt. Ja, het was een rotdag. Niemand wil 18 uur op het vliegveld blijven, maar als je een positieve instelling hebt, kun je van iets een heleboel plezier maken.”

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba – Jain

Droomdag

Hij zegt dat er tijdens de vlucht veel gelachen en gegrapt werd met het cabinepersoneel, wat resulteerde in een groepsselfie en het uitwisselen van contactgegevens tussen Stringer en zijn nieuwe vrienden. Sommige stewardessen gaven toe dat een vlucht met één passagier hun droomdag op het werk zou zijn. Een anonieme stewardess schreef: “Ik ben 10 jaar stewardess geweest en dit is me een keer overkomen. “Onze passagier heette Ben en ik zal het nooit vergeten! Zo’n feest!” Toegegeven, het klinkt echt leuk om een vliegtuig helemaal voor jezelf te hebben. Dat, of het klinkt als de set-up van een horrorfilm.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @Phil.Stringer

hotelkamers

Indringer probeert hotelkamers binnen te dringen met behulp van vreemde haak

menselijke draak

Kung Fu-meester ademt vuur en rook en wordt “De Menselijke Draak” genoemd