in

‘Curvy’ leraar reageert op kritiek ouders over ‘aandachtszoekende’ posts

'Curvy' leraar adresseert kritiek ouders over 'aandachtszoekende' posts
Beeld: Instagram @toyboxdolzz

Een lerares heeft gereageerd op haters die haar bekritiseerde, omdat ze ‘aandachtszoekende’ kleding droeg in de klas. Ze staat bekend als ‘The Art Teacher’ en heeft een massa aan volgers op Instagram (@toyboxdollz).

Kritiek leveren

De vrouw die afkomstig is uit de staat New Jersey slaat terug naar mensen die de spot met haar willen drijven. Sommige van deze mensen hebben zelfs de tijd genomen om onder bepaalde van haar foto’s kritiek te leveren. Eentje zei het volgende: “Foto’s maken van je k*@# in een klas voor kinderen, denk niet dat je voor een lange periode leraar zal zijn.” Een andere zei het volgende: “Aan je lichaam kun je niets doen, maar je kunt wel iets doen aan wat je draagt en post.” Op de storm van kritieken zei de leraar het volgende: “Iets wat ik wil aankaarten zijn de moeders van de school waar ik als leraar verbonden ben. Sommigen van hun zijn mijn grootste supporters. Ik heb gezien dat sommige van deze moeders onder deze berichten mijn eer hebben verdedigd zonder dat ik iets hoefde te zeggen.”

Geweldig hart

De lerares kon, los van kritieken, ook rekenen op lovende woorden en complimentjes. Onder een van haar video’s reageerde iemand met de volgende woorden: “Je bent altijd een geweldig mens geweest met een geweldig hart!! Laat geen enkele negativiteit invloed hebben op de positieve dingen die je meemaakt. Ik wens je het allerbeste en veel zegeningen.” Een andere volger die ook zijn steun wilde betuigen zei: “Ik wenste wel dat je mijn leraar kon zijn, schande van mensen die niet langer dan hun neus kunnen nadenken. We verliezen hier onze rechten en zij klagen over jou.”

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @toyboxdolzz

Plan van vrouw om nuchterheidstest te doorstaan door de Ierse volksdans te doen mislukt spectaculair

Vrouw probeert nuchterheidstest te doorstaan door Ierse volksdans te doen maar mislukt spectaculair

Tatoeƫerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeƫerd op klant die hiervoor 900 mijl gereisd heeft

Tatoeƫerder pronkt met sproeten die ze heeft getatoeƫerd op klant die hiervoor 900 km gereisd heeft