in

Vader wint 6 miljoen euro in loterij tijdens nachtdienst

Een vader besloot tijdens zijn nachtdienst een lot te kopen en won voor zijn geluk een bedrag van 6 miljoen euro.

Traktatie

Een man die de nachtdienst draaide in Australië, zag zijn leven voor zijn ogen veranderen toen hij iets meer dan 6 miljoen euro in de loterij won. Al meer dan 10 jaar koopt de Australische vader een ‘Oz Lotto’ lolot en een ‘Powerball’ lot als traktatie voor zichzelf na zijn dienst. Op dinsdag 13 juni, om 3 uur ’s ochtends, ging de man zoals gewoonlijk zijn Powerball-lot kopen in de hoop geluk te hebben bij de aankomende trekking van $ 60 miljoen Australische dollar.

Al snel besefte hij dat hij dat lot niet meer nodig had. Bij de winkel hoorde de vader dat hij al het enige winnende lot van de eerste divisie in de nationale Oz Lotto-trekking bezat. Hij was de winnaar van ruim 10 miljoen Australische dollar, wat omgerekend zo een 6 miljoen euro is. “Ik tril nog steeds,” zei hij nadat zijn nieuwe fortuin bevestigd was.

Afbeelding: Pixabay

Familie helpen

De man die tot dusver onbekend is, zal zijn winst voor het einde van het financiële jaar ontvangen en heeft enkele zeer mooie plannen voor hoe hij het geld gaat besteden.” Het belangrijkste is dat ik mijn familie zal helpen,” zei hij en onthulde zijn plannen om het ’te delen.’ De vader is ook van plan om het geld te gebruiken om wat schulden af te lossen en zei: “Ik heb enkele leningen die ik moet afbetalen, te beginnen met mijn hypotheek.”

De dochter van de man was dolgelukkig toen ze hoorde van zijn winst en zei dat hij ‘heel hardwerkend’ was en ‘de wereld verdient’.” Hij heeft nog nooit iets gekregen in zijn leven,” zei ze. “We zijn zo blij voor hem.” De nachtwerker zei dat de overwinning begrijpelijkerwijs zijn dag ‘opvrolijkte’ en voegde eraan toe: “Het is iets wat ik me voor de rest van mijn leven zal herinneren.”

Bron: Ladbible.com

Beeld: Pexels

Man wilt vreemdgaande buurvrouw verlinken en dan gebeurt dit!

oceaan

Beer loopt uit oceaan en laat strandgangers verbijsterd achter