in

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie
Beeld: Instagram @miss5litre

In de loop der jaren hebben we genoeg bewijs gezien dat leeftijd slechts een getal is. Sommige mensen lijken echter een speciaal vermogen te hebben om heel erg jong te blijven. Ja, ook al gaan de jaren nog voorbij. Ook de 48-jarige moeder Natalie Wardell uit Australië is zo’n persoon.

Moeder van drie dochters

Ze wordt voortdurend aangezien voor een van de zussen van haar drie dochters in plaats van hun moeder. Wanneer je een ouder met hun kind ontmoet, kun je voor de grap zeggen dat ze als twee erwten in een peul zijn om de oudere ouder te complimenteren. Maar als mensen de familie Wardell ontmoeten, kunnen ze het verschil tussen de moeder en haar dochters eigenlijk niet zien. Het gezin bestaat uit moeder Natalie, 48, en dochters Jazmyne, 23, Tamika, 21, en Montana, 18. Ze hebben echter geen traditionele moeder-dochterrelatie. In plaats daarvan is moeder Natalie een ander lid van het zusterschap van haar dochters, en samen bezoeken ze meestal nachtclubs, festivals en nog veel meer.

“Ze vragen of we zussen zijn”

Omdat de vrouwen in het gezin zich graag kleden in korte rokjes en andere opvallende kleuren, krijgen ze vaak veel aandacht als ze uitgaan. Toch gelooft niemand ze als Natalie zegt dat ze de oudste is. “Mensen vragen de hele tijd of we zussen zijn, en sommigen denken zelfs dat Jazmyne mijn moeder is omdat zij zo lang is en ik zo klein. ‘Ik denk dat het een compliment voor mij is’, zegt Natalie tegen de Daily Mail.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel

Deze 28-jarige vrouw is verslaafd aan spannende speeltjes