in

‘Spiritueel Psycholoog’ laat derde oog tatoeëren op voorhoofd: “ben het zat om in angst te leven”

Beeld: TikTok @rootcausepsychology

Een ‘spiritueel psycholoog’ liet een gigantisch oog op zijn voorhoofd tatoeëren om ‘onmiddellijke verlichting’ te bereiken. Hij gaf namelijk toe dat hij ‘het leven in angst beu was’.

‘Spiritueel Psycholoog’

De 23-jarige zelfverklaarde psycholoog, die de naam @rootcausepsychology draagt, deelde de reden voor zijn ‘derde oog’-tatoeage met zijn 8.085 TikTok-volgers. Maar het is onduidelijk of hij daadwerkelijke kwalificaties in psychologie heeft. In een video die meer dan 580.000 views heeft, legde hij uit dat de tatoeage op het voorhoofd een teken is dat hij ‘geen f**ks geeft’.

Het ‘derde oog’ is afkomstig uit het hindoeïsme. En zou symbool staan voor een hoger bewustzijn en helpt om de waarneming van een persoon te verheffen. Er wordt gezegd dat het op het voorhoofd verschijnt van degenen die een staat van verlichting hebben bereikt. “Je laat een tatoeage op je voorhoofd zetten, en je bent verlicht. De grote mystici en spirituele leraren hebben je deze hack niet verteld. Maar ik ga het je vertellen, omdat ik wil dat iedereen verlicht is.” zegt de zelf uitgeroepen leraar.

@rootcausepsychology Hehe #trauma #spiritual #psychology #tattoo #whycantilove ♬ original sound – hatch.um

Angst

Over de reden voor zijn nieuwe tatoeage zegt de digitale guru: “Ik was het zo zat om altijd in angst, onzekerheid, en erg zelfbewust te leven. Elke dag is best pijnlijk om in te bestaan.” Ik wil mij minder druk maken en genieten van het leven. “Ik heb nu een derde oog.”

Of de tatoeage hem nu daadwerkelijk helpt of niet, de jongen trok veel aandacht met het spirituele plaatje. Sommige mensen in de comments trokken het verhaal en de echtheid van de tatoeage in twijfel. Maar dit zal de guru echter niet stoppen, om meer verlichting in de toekomst te bereiken. Hij wil een lening van 50 duizend Amerikaanse Dollar afsluiten zodat hij wildvreemden kan trakteren op een dagje winkelen.

@rootcausepsychology #spiritual #ego #consciousness #dissociation ♬ original sound – hatch.um

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @rootcausepsychology

Aubergine afgehakt

Man droomde dat hij vlees aan het hakken was: snijdt eigen “aubergine” af in slaap

Vrouw die werelds grootste 'zitkussen' wil hebben pronkt met resultaat in strak leer

Vrouw die werelds grootste ‘zitkussen’ wil hebben pronkt met resultaat in strak leer