in

Moeder wordt belachelijk gemaakt door vreemden: ‘Mijn buik kwam te zien!’

buik
Afbeelding: Screenshots TikTok account @nicola_patpat

Een moeder is door vreemden belachelijk gemaakt, omdat haar buik te zien kwam. En het was in ieder geval geen prettige situatie ze heeft ervaren. Als je op een onprettige manier wordt bejegend, dan voel je je er niet lekker bij. Ondanks dat heeft de moeder toch de moeite genomen om haar verhaal delen met het internet.

Belachelijk gemaakt door vreemden

Nicola Paterson, 35, hield vast aan haar € 18.21 crop top en broek loungeset van Shein voor de snelle reis naar Asda. Ze gaf toe dat ze “niet de slankste persoon” is, maar zal dat nooit laten bepalen wat ze kan dragen. De moeder van een kind, uit Fraserburgh, Aberdeenshire, zei: “Ik kreeg blikken rond Asda omdat mijn buik uithing en ik niet de slankste persoon ter wereld ben. “Ik wed dat iemand naar me heeft gekeken en dacht ‘wie denkt ze wel dat ze is’? Het gaat niemand iets aan. Ze realiseert zich dat niet alles haar perfect zal staan. Maar ze hield van de nauwsluitende grijze outfit, dus kocht ze hem en droeg het met trots.

@nicola_patpat Love yourself ! #fyp #fypage #mumsover30 #mumlifeontiktok #bridetobe2023💍👰 #CostofLivingCrisis #stopthetrolling ♬ Love Myself – Hailee Steinfeld

Haar buik kwam te zien

Nicola is verloofd met partner Herbie Bain en ze gaan in juli van dit jaar trouwen. Het paar runt een bedrijf genaamd Tidal Cleaning Services. Ze vindt dat er veel te veel nadruk wordt gelegd op hoe mensen eruit zien en het beeld dat ze naar de buitenwereld uitstralen. Ze gaat er prat op dat ze nauwelijks make-up draagt en zo echt mogelijk probeert te zijn. Nicola drong er bij andere vrouwen op aan zich goed te voelen over hoe ze eruit zien en te dragen wat ze maar willen. Voor de mensen die wat zelfvertrouwen willen opbouwen, kunnen zeker kracht putten uit het verhaal van Nicola.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @nicola_patpat

rat

Koreaans restaurant gesloten door gezondheidsautoriteiten nadat ‘een koppel een RAT in hun rundvleessoep serveerde’

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: 'Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!'

Monteur crasht auto van klant met een waarde van €137.542,50: ‘Reedt in op 3 geparkeerde voertuigen!’