in ,

WTFWTF

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: “Ik kan het bewijzen”

Vrouw beweert te zijn ontvoerd door aliens: "Ik kan het bewijzen"
Beeld: Instagram @sheerarejoice/ Pixabay

Op TikTok verscheen er een video die meteen viraal ging, van een vrouw die beweerde dat zij bezocht werd door aliens. Maar dat was niet alles! Zij werd ontvoerd en kan dit met de littekens die ze overhield bewijzen.

Ontvoerd door aliens

Sheera Lumera Rejoice, verteld hoe de aliens haar 3 jaar geleden kwamen bezoeken. Het begon allemaal in 2018 nadat zij verlamming ervaarde in haar slaap. “Het was alsof ik bevroren was en ik kon mijn lichaam niet bewegen. Ik keek naar de deur en deze ging open. Er was een holografisch uitziend figuur wat op een mens leek” legt Sheera uit. “De persoon vertelde me dat ik drie hybride babies in mijn buik had en dat er 3 eitjes weggehaald waren”

Sheera geeft aan helemaal geen weet van het verdwijnen van haar eitjes te hebben gehad totdat het mysterieuze figuur verscheen en haar hierop wees. Intuïtief vertrouwde zij op zijn woorden. Na een echo kwam zij daadwerkelijk erachter dat er littekenweefsel rondom haar eierstokken zichtbaar was, wat kwam door het verwijderen van eitjes, die zij naar eigen zeggen niet zelf heeft laten verwijderen .

@space.mermaid.cos #stitch with @sheerarejoice delusions should not be encouraged or validated. #mentalhealth #mentalillness #mentalhealthtiktok ♬ original sound – Space Mermaid

Nuchter

Sheera zegt nadien nuchter zijn geworden van alle stimulerende middelen die je maar kan bedenken. Zo rookt en drinkt zij niet meer en is zij ook gestopt met het drinken van koffie. “Ik begon meer naar buiten en de natuur in te gaan om mijzelf en mijn lichaam te helen” Door de drastische ervaring die Sheera meemaakte veranderde zij ook haar volledige naam. Op haar account op TikTok legde Sheera in verschillende de video’s uit hoe haar ontvoering ging en zegt of je haar nu wel of niet geloofd, niet iedereen leeft in een wetenschappelijke realiteit.

“Sommige mensen leven op een hele spirituele manier en bepaalde ervaringen veranderen mensen hun leven” We kunnen ons voorstellen dat inderdaad niet iedereen Sheera en haar alien ontvoering direct geloofd en de comments onder haar originele video waren sceptisch en er werd zelfs gezegd dat het lijkt op een mentale stoornis als je zulke claims maakt of verdedigd. De lawine aan negatieve comments en reacties is misschien een reden waarom Sheeran haar account inmiddels heeft verwijderd. We hopen in ieder geval dat alles goed gaat met Sheera en dat zij niet weer ontvoerd is.

@tmoneysign #stitch with @sheerarejoice ♬ original sound – taylor

Bron: Ladbible

TikTok: @sheerarejoice

Passagiers voor de tweede keer vast in snikhete stilstaande Thalys

Vrouw klaagt date aan voor € 10.000 nadat hij niet komt opdagen