in

Automobilist heeft dom moment als zijn auto wegspoelt in zee: ‘Daar kun je niet parkeren!’

Beeld: Facebook @St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

Een auto is onlangs naar zee weggespoeld nadat de bestuurder op het strand parkeerde, wat helemaal geen goed idee was.

Cabrio

Beelden tonen een cabriolet BMW die wegspoelt naar zee nadat deze op het strand geparkeerd stond, waarbij de kustwacht schertsend opmerkt: “Daar kun je niet parkeren!” Het voertuig, naar verluidt een E93 cabriolet, werd gefilmd bij Trevaunance Beach in Cornwall.

Het St Agnes Coastguard Search & Rescue Team werd rond 8.30 uur opgeroepen naar deze mooie plek en controleerde eerst of er niemand in de auto zat. Hun teams bleven ter plaatse terwijl de bergingswerkzaamheden plaatsvonden, voordat de opvallende sportauto uiteindelijk met behulp van een takelwagen van het strand werd verwijderd.

Afbeelding: Facebook/@St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

Verzekering

Gebruikers op sociale media maakten al snel grappen over de eigenaar van de BMW: “Is iemand vergeten aan het getij te vertellen dat BMW’s overal kunnen parkeren waar ze willen?” schreef iemand. Een ander merkte op:”Ik denk niet dat er een vakje op een verzekeringsclaim staat voor ‘verloren op zee’.” “Ik kan niet geloven dat dit elk jaar gebeurt! Hoe?? Je zou een boete moeten krijgen als je auto in zee belandt, het is belachelijk.” zei een ander.

Afbeelding: Facebook/@St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

Bron: 9gag.com

Beeld: Facebook @St Agnes Coastguard Search & Rescue Team

bananen

Man schilt bananen voordat hij ze weegt om geld te besparen

leeftijd

Oma van 92 wordt aangezien voor een vrouw van de helft van haar leeftijd