in

WTFWTF LOLLOL

26-jarige doet honderden operaties om ‘achterwerk’ te vergroten

26-jarige doet honderden operaties om 'achterwerk' te vergroten
Beeld: Instagram @joeyprixxx

Iets waarmee we eens kunnen zijn is dat mensen in staat zijn om tot het uiterste te gaan om goed eruit te zien. Zo heb je mensen die scherp in de gaten houden hoeveel ze eten. Ze letten op hun gewicht en gaan regelmatig naar de gym om in conditie te blijven. En jongeman die zijn achterwerk wat groter wilde hebben, deed dat op een bijzondere manier.

Honderden operaties om ‘achterwerk’ te vergroten

Joey is 26 jaar oud en woont in de Amerikaanse stad Boston. Hij heeft meer dan 100 plastische operaties ondergaan om zijn ‘achterwerk’ 3 keer groter te maken. Joey Prixx die een piercing specialist is, begon op zijn 21ste om zijn ‘achterwerk’ groter te maken. Na een periode van vijf jaar heeft Joey meer dan € 60809.10 uitgegeven aan zijn uiterlijk. Alhoewel hij kleine ingrepen heeft ondergaan, is zijn uiterlijk aanzienlijk veranderd. Een van de meest opvallende lichaamsaanpassingen is dat Joey zijn achterwerk heeft laten vergroten. Als je zijn bil nu vergelijkt met wat het toen was, dan is het zichtbaar groter geworden. Dit heeft hij kunnen doen dankzij enorme inplanten die bij hem zijn aangebracht.

De nasleep

De ingrepen om zijn bil te vergroten zijn niet zonder slag of stoot gegaan. Zo kon Joey, na een van zijn operaties aan zijn bil, niet zitten voor zes weken. Hij gaf het volgende aan: “Ik had 350cc siliconenimplantaten ingebracht aan beide kanten van mijn bilspleet. Maar ik ben helemaal weg van mijn nieuwe kont,”. Naast zijn achterwerk heeft Joey ook andere delen van zijn lichaam laten veranderen. Zijn neus, wangen, kin, wenkbrauwen en voorhoofd zijn enkele onderdelen die hij heeft laten aanpassen. Volgens hem is zijn transformaties het beste dat hem is overkomen. Joey voelt zich dus helemaal in zijn vel!

Bron: thelaughclub.net

Beeld: Instagram @joeyprixx

32-jarige man geeft een fortuin uit om op Koreaan te lijken

32-jarige man geeft een fortuin uit om op een Koreaan te lijken

Dit zijn de engste horrorfilms aller tijden!