in

Toerist moet Japan verlaten vanwege respectloos gedrag in openbaar vervoer: ‘Het is onvergeeflijk’

openbaar
Beeld: Video dailymail

Een toerist heeft te horen gekregen dat hij ‘Japan onmiddellijk moet verlaten’ nadat hij een onvergeeflijke daad had begaan in het openbaar vervoer.

Respectloos gedrag in openbaar vervoer

De voormalige schapenboer die reisblogger Turan William Salis is geworden, werd online bekritiseerd nadat hij een video had gedeeld waarin hij instapte in een wagon waar alleen vrouwen in mochten. De 20-jarige maakte een grapje dat hij een wagoninspecteur was, die de ruimte controleerde op mannen die de veilige ruimte schonden. Maar hij gaf ook toe dat hij verrast was door de aanwezigheid van een vrouwenafdeling in zo’n progressieve maatschappij. Japan was de laatste plaats waar ik een strikte scheiding tussen mannen en vrouwen in het openbaar verwachtte,” zei hij.

Het doet me denken aan iets wat ik zou zien in een land met strikte segregatieregels,” voegde hij eraan toe. Maar mensen veroordeelden de 20-jarige al snel voor het overtreden van de regels. ‘Dit is griezelig,’ schreef een vrouw. Hij ging niet alleen naar binnen, maar deed ook alsof hij een gezagspositie over hen had? absoluut krankzinnig’, zei een man. Waarom ben je beledigd dat vrouwen hun eigen ruimte hebben,’ voegde een derde toe. De vrouwen in de trein leken zich erg ongemakkelijk te voelen bij Turans aanwezigheid – en de lokale bevolking was al even ontstemd. Op dit punt moet deze man terug naar zijn land. Hij is niet welkom in Japan”, zei er een. Verlaat nu mijn land, we willen je niet,’ zei een ander.

Zijn daden

Een derde zei te hopen dat de politie hem berispt voor zijn daden of dat douanebeambten de video’s zien en hem niet meer binnenlaten. Australiërs waren er ook snel bij om hem te bekritiseren voor zijn respectloze beslissing. Hij is een aandachtsgeile debiel die zijn land voor schut heeft gezet… stop met het verdedigen van zijn douchezakkigheid,’ zei een man. Hij kan onmogelijk begrijpen waarom vrouwen gescheiden moeten worden van mannen in een ruimte met weinig tot geen uitgang wanneer ze in beweging zijn, stuk stront,’ zei een vrouw.

Anderen probeerden hem te verdedigen door uit te leggen dat hij niet goed is met sociale signalen. Hij was er tien seconden en hij heeft autisme, wie kan dat wat schelen’, zei een man. Hij maakte een grapje – doe niet zo moeilijk,’ voegde een ander eraan toe. Een Japanse man die video’s post onder elcafejapones nam de video op om uit te leggen waarom het zo ongevoelig was om op de koets te springen. De man, die niet meer in Japan woont en zichzelf omschrijft als kritisch over het land, hekelde de Australiër.

Bron: Dailymail

AirPod

Vrouw slikte per ongeluk AirPod in nadat ze hem verwarde met een vitamine

zoon

Man wil van zijn vrouw scheiden vanwege de ‘schokkende’ naam die ze aan zoon wil geven