in

Vrouw is het zat om single te zijn en maakt stempel met haar contactgegevens

Beeld: YouTube @SWNS

Een vrouw die het zat is om single te zijn, heeft een op maat gemaakte stempel gemaakt met haar contactgegevens erop. Deze stempel bedrukt ze tijdens het uitgaan op de armen van jongens.

Contactgegevens bedrukken

Melany Lloyd, 22, kreeg het idee na een jaar lang single zijn en een reeks “mislukte dating scenario’s”. De human resources professional zag soortgelijke apparaten op TikTok en liet de stempel via een online winkel ontwerpen voor 25 euro. Ze liet hem afdrukken met haar Snapchat en Instagram-account en een boodschap. Er staat: “Ik denk dat je geschikt bent, als je single bent, bel me dan.” Melany, wist in één nacht 15 mannen te stempelen met de stempel en is sindsdien met een aantal van hen aan het sms’en. Melany zei: “Mijn vrienden moedigden me allemaal aan om het te doen, ze dachten dat het grappig zou zijn. Ik had geen idee dat mijn versie van de TikTok zou ontploffen zoals ze deed.” Haar nieuwe strategie is een doorslaand succes en haar postzegels zijn goed ontvangen door alle mannen die ze die avond benaderde.

Grappig verhaal

“Alle jongens die ik stempelde vonden het echt grappig. Een van ze zei zelfs dat het de beste manier was waarop een meisje hen versierde. Het heeft een grappig verhaal opgeleverd voor een paar van de jongens met wie ik nu praat.” De video die Melany plaatste van de nacht is nu een sensatie geworden op TikTok. Ze heeft meer dan 700.000 views in minder dan drie dagen behaald. Ze zei: “De video gaat nog steeds viraal. Ik heb geen idee waarom, maar het lijkt erop dat heel wat meisjes er zelf een willen krijgen.”

Bron: Manchesterevening News

Beeld: YouTube @SWNS

Stel die hopeloos verliefd is wordt vaak aangezien als moeder en zoon

Dit is de man met de langste “aubergine” ter wereld!